Økonomi og Administration Kommunikation

Kommunikationsdøgn

Ny viden, konkrete værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde som kommunikatør i kommunerne - Kommunikationsdøgn holdes i 2023 i København den 2.-3. november.

24 timer til at nørde kommunikation

...og netværke med kollegaer fra hele landet, da KL den 3.- 4. november, bød velkommen til Kommunikationsdøgn 2022 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Kommunikationsdøgn er den eneste konference for alle, der arbejder med kommunikation i kommunerne. Her bruger vi 24 timer sammen med kollegaer fra hele landet på at få ny viden fra garvede branchefolk, høre om de seneste tendenser og få konkrete redskaber med hjem til arbejdsdagen uanset om du er kommunikationschef, pressechef, webkonsulent, digitaliseringsmedarbejder, kommunikationskonsulent, udviklingsmedarbejder eller presserådgiver i en kommune.

Kommunikationsdøgn 2023

Vil du have besked direkte i din indbakke, når vi åbner for tilmeldingen til K-døgn 2023?

Netværk, inspiration og erfaringer

Kommunikationsdøgn er en enestående chance for at netværke og få inspiration med hjem fra eksperter fra den kommunale såvel som den private kommunikationsverden.

Emnerne på programmet i 2022 spændte vidt. Vi dykkede ned i de seneste trends på SoMe. Vi blev klogere på digital borgerinddragelse og webstrategi og vi finpudsede vores pressepitch. Vi lærte nye begreber og metoder og så fik vi lov til at komme med ind i maskinrummet, da udvalgte kommuner delte deres erfaringer fra årets gang – alt sammen med udgangspunkt i den kommunale virkelighed.

Kommunikationsdøgn 2023 bliver holdt i København den 2.-3. november.

×

Log ind