Økonomi og Administration Kommunikation

Kommunikationsdøgn 2022

På Kommunikationsdøgn den 3.-4. november 2022 kan du få ny viden, konkrete værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde som kommunikatør i kommunerne.

Sæt 24 timer af til at nørde kommunikation

...og netværke med kollegaer fra hele landet, når KL den 3.- 4. november, byder velkommen til Kommunikationsdøgn 2022 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Kommunikationsdøgn er den eneste konference for alle, der arbejder med kommunikation i kommunerne. Her bruger vi 24 timer sammen med kollegaer fra hele landet på at få ny viden fra garvede branchefolk, høre om de seneste tendenser og få konkrete redskaber med hjem til arbejdsdagen uanset om du er kommunikationschef, pressechef, webkonsulent, digitaliseringsmedarbejder, kommunikationskonsulent, udviklingsmedarbejder eller presserådgiver i en kommune.

Netværk, inspiration og erfaringer

Kommunikationsdøgn er en enestående chance for at netværke og få inspiration med hjem fra eksperter fra den kommunale såvel som den private kommunikationsverden.

Emnerne for årets program spænder vidt. Vi dykker ned i de seneste trends på SoMe. Vi bliver klogere på digital borgerinddragelse og webstrategi og vi finpudser vores pressepitch. Vi lærer nye begreber og metoder og så får vi lov til at komme med ind i maskinrummet, når udvalgte kommuner deler deres erfaringer fra årets gang – alt sammen med udgangspunkt i den kommunale virkelighed.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer på Kommunikationsdøgn 2022.

 

Arrangement

Konferencer og messer Kommunikationsdøgn 2022

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program

Torsdag den 3. november

Fredag den 4. november

×

Log ind