Velkomst

Velkomst Kommunal ledelse i et nyt årti

Vi har taget hul på et nyt årti. Vi indleder derfor Ledertræf 2020 med at se på, hvad der tegner sig for kommunal ledelse. V. Solvejg Schultz-Jacobsen, vicedirektør i KL

Samtale

Samtale Ledelse i en digital tid

Hvordan kan vi proaktivt lede i en tid, hvor digitaliseringen ændrer, hvad velfærd er, og hvor borgernes forventninger stiger i takt med nye digitale løsninger? Og hvad betyder det for direktøren, chefen og lederen – hvad er ledelsesopgaven? Thomas Terney og Solvejg Schultz-Jacobsen sætter spot på ledernes ansvar og muligheder og inviterer til dialog med deltagerne

Indspark & Debat

Indspark & Debat Nærhedsreform på vej – hvad tegner sig aktuelt, og hvilket ledelsessyn præger debatten?

Hør statsminister Mette Frederiksen, FH’s næstformand, Bente Sorgenfrey og KL’s administrerende direktør, Kristian Wendelboe, tage hul på samtalen om nærhedsreformen. Efterfølgende diskuterer et panel, hvad der bør være ledelsesperspektivet i en nærhedsreform.

Indspark

Indspark Kulturen i din organisation – hvordan sikrer du en sund kultur, hvor de gode værdier og faglige normer til stadighed fastholdes?

Få et vigtigt indblik i, at forråelse ikke kun ses hos medarbejdere og faglige ledere, når Dorthe Birkmose fortæller om, da hun som konsulent - sammen med cheferne, HR og direktøren - gjorde alt det forkerte.