Forvaltning og ledelse

Ledertræf 2020

Ledertræf 2020 afvikles den 26. oktober i ODEON i Odense

Nyt årti - Nye ledelsesdagsordner - Nyt mindset?

Årets Ledertræf er det første i det nye årti – et årti som indtil videre har stået i corona-krisens tegn.

KL sætter fokus på to af de uundgåelige temaer, nemlig digitaliseringen, som får stadig større betydning for ledelsesopgaven, og nærhedsreformen. Ovenpå det kvantespring ud i det virtuelle, vi alle tog under corona-krisen, er der behov for at drøfte, hvordan digitaliseringen bruges til fortsat at udvikle kommunen og velfærden.

KL sætter spot på, hvordan kommunale ledere kan bidrage til, at digitaliseringen giver værdi for borgerne og mening for medarbejderne. Drøftelserne bliver sektoropdelte: Folkeskolen, social og beskæftigelse, ældre og sundhed eller teknik- og miljøområdet.

Regeringens nærhedsreform forventes at være på trapperne, og til Ledertræf drøftes spørgsmål så som, hvilket ledelsessyn, der tegner sig med reformen? Og hvad det betyder for den fremtidige ledelsesopgave på alle ledelsesniveauer i kommunerne? 

Du kan læse mere i denne teaser.

Praktisk information

Ledertræf 2020 afvikles den 26. oktober i ODEON i Odense.

Du kan tilmelde dig Ledertræf 2020 her.

Som noget nyt er der i år mulighed for at streame udvalgte dele af konferencen.

Afviklingen af Ledertræf sker naturligvis i fuld overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer og anbefalinger. Derfor er der også et maks. antal på 500 deltagere i år.

 

Ledertræf 2019

Ledertræf 2019 Sidste års Ledertræf

Ledertræf 2019 satte fokus på det at skabe mening som leder, herunder det ledelsesmæssige “hvorfor”, og hvordan det omsættes for medarbejdere, andre i ledelseskæden og samarbejdspartnere, så det skaber resultater.