Økonomi og Administration Forvaltning og ledelse

Ledertræf 2021

Nu kan du tilmelde dig Ledertræf 2021 – årets vigtigste ledelseskonference for kommunale ledere. Ledertræf foregår den 1. november 2021 i ODEON i Odense.

Vi ses til Ledertræf 2021

Ledertræf sætter i år fokus på lederfeedback – den samtale du som topleder, chef eller frontlinjeleder har med lederkollegaer og medarbejdere om din ledelse. Fra ledelsesforskningen ved vi, at det at arbejde aktivt med sin ledelse påvirker resultatskabelsen positivt. Det er vigtigt at kende omgivelsernes syn på din ledelse, og her kan lederevaluering være et godt værktøj.

Læs mere om Ledertræf, se programmet og tilmeld dig her

Med etableringen af Komponent – Kommunernes udviklingscenter er Ledertræf overgået fra KL til det nye center. Ledertræf er stadig det stærke brand, du kender, men vi lægger endnu mere vægt på styrken i den fælleskommunale udvikling. Kommunale direktions-, chef- og ledergrupper udvikler derfor de indholdsmæssige spor i Ledertræf sammen med Komponent.

Ledertræf kickstarter Ledelsesugen (uge 44), hvor kommuner, regioner og staten samt forskere og lederforeninger sætter ekstra fokus på ledelse.