Forvaltning og ledelse

Flere nyheder

1-10 af 52 resultater
 • Nyhed

  13 råd om dit digitale lederskab

  Du skal ikke genopfinde den dybe tallerken, men hente inspiration fra andre og spejle inspirationen i din egen virkelighed. Sådan lyder budskabet fra to kommunaldirektører, der her giver deres 13 gode råd til ledere, der vil styrke deres digitale lederskab.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ledelse med data: Bryd ud af dit mentale bur og skab værdi med big data

  Bliv klogere på ledelse med data og afprøv værktøjer til at teste dit digitale mindset, når Pernille Rydén, lektor på DTU afholder workshop på Kommunernes Digitaliseringstræf d. 6. juni i Odense.

  Læs mere
 • Nyhed

  Vi ses på Kommunernes Digitaliseringstræf i Odense den 6. juni 2019

  Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 bliver også i år en markedsplads, et forum og et frirum for fakta, holdninger og perspektiver. Samspillet mellem digitalisering og velfærd bliver årets tema. Det handler om teknologierne og de måder, vi anvender dem på. Det handler om digitalt lederskab og etiske valg. Tag med på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 den 6. juni, og dan din egen mening om, hvordan vi som kommuner kan styrke velfærden med klog digitalisering. Meld dig til nu - der er netop åbnet for tilmeldinger.

  Læs mere
 • Nyhed

  Datadrevet ledelse: I krydsfeltet mellem politiske mål og tekniske muligheder

  Data er blevet et ledelsesmæssigt anliggende og kommunale ledere skal i højere grad træffe beslutninger på baggrund af data. Det stiller nye krav, og derfor udbyder KL kurset "God ledelse med data".

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Regeringen, KL og Danske Regioner indgår aftale om ledelse og kompetencer

  Målet med den aftale, som regeringen, KL og Danske Regioner netop er blevet enige om, er at udvikle og styrke ledelse og kompetencer i den offentlige sektor yderligere.

  Læs mere
 • Nyhed

  Få hjælp til korrekt udpegning af lægdommere i henhold til GDPR

  "Thi kendes for ret…". Hvert fjerde år udpeger kommunerne nævninge og domsmænd til Danmarks Domstole. Kommunerne står for at samle interesserede på grundlister og sende ind til domstolene. KL udbyder derfor en workshop den 6. februar 2019, som ruster deltagerne til at udpege nævninge og domsmænd i overensstemmelse med reglerne om persondata (GDPR).

  Læs mere
 • Nyhed

  Invitation til Verdensmålskonference: Lokal samskabelse af globale løsninger

  KL inviterer i samarbejde med RUC, Resonans og Samskabelsesbevægelsen til en åben konference om, hvordan vi gennem lokal samskabelse kan bidrage til løsningen af globale problemer.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Offentlig ledelse sat på spidsen

  Regeringen har netop fremlagt et udspil til en ledelses- og kompetencereform. Det er positivt, at regeringen med reformen ønsker at sætte fokus på hvordan, der skabes bedre ledelse i den offentlige sektor. Vi bakker op om at understøtte udviklingen af ledelse og kompetencer i den offentlige sektor. Men vi må holde fast i, at udgangspunktet faktisk er rigtig godt.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL. 11 test

  KL. 11 test

  Læs mere
 • Nyhed

  Tag lederskabet på dig – temadage om det personlige lederskab

  "Ledelse handler om at skabe følgeskab. Derfor er det personlige lederskab afgørende. For uden personligt lederskab intet følgeskab, og uden følgeskab ingen effekt," siger sekretariatschef i KL Solvejg Schultz-Jakobsen. COK og KL inviterer til fire temadage om det personlige lederskab.

  Læs mere