Økonomi og Administration Forvaltning og ledelse

Den fællesoffentlige ledelsesevaluerings IT-løsning

Den fællesoffentlige ledelsesevaluerings IT-løsning er nu klar til brug!

Den fællesoffentlige ledelsesevaluerings IT-løsning

  • Understøtter principperne i den fællesoffentlige ledelsesevaluering om fleksibilitet og facilitering af den afgørende lokale dialog
  • Gør det muligt at opsætte og udsende spørgeskemaer
  • Genererer automatisk rapporter til ledere og for organisationen samlet
  • Laver rapporter, der understøtter refleksion, læring og dialog for den enkelte leder og det strategiske niveau
  • Giver mulighed for, at I på sigt kan følge jeres egen udvikling over tid eller sammenligne jeres evaluering med andre, der minder om jer
  • Giver mulighed for nemt at bidrage til forskning i offentlig ledelse i Danmark, som I kan bruge til at styrke jeres ledelse.

Hvis du vil høre mere om IT-løsningen

Torsdag den 24. marts kl. 15.00 – 16.00 har du mulighed for at deltage i en præsentation af IT-løsningen til den fællesoffentlige ledelsesevaluering. Webinaret er for dig, der skal tage stilling til, om it-løsningen er den rette løsning for jeres organisation. På webinaret vil vi derfor have fokus på, hvad IT-løsningen kan bruges til, samt hvordan brugerfladen ser ud i systemet.

Tilmeld dig webinaret her

Læs mere om it-løsningen her

Hvis du vil høre mere om, den fællesoffentlige ledelsesevaluering generelt

Komponent inviterer til temadage om den fællesoffentlige ledelsesevaluering, hvor du kan høre mere om, hvorfor og hvordan du bruger ledelsesevalueringen til at skabe ledelsesudvikling for dig selv som leder og for organisationen generelt. Der er mulighed for at deltage i en enten et webinar eller fysiske temamøder, hvor du kan sparre med andre ledere om, hvordan du får mest ud af ledelsesevalueringen.

Læs mere og tilmeld dig her

Den fællesoffentlige ledelsesevaluering

×

Log ind