Økonomi og administration

Flere nyheder om Økonomi og administration

1-10 af 775 resultater
 • Nyhed

  Kommunernes it-arkitekturnetværk ser frem til 2019

  I Kommunernes it-arkitekturnetværk ser vi frem til at arbejde med it-arkitektur i praksis og udveksle konkrete erfaringer. Netværket udforsker relevante emner og cases, og du har som medlem i netværket rig mulighed for at præge dagsordenen. Tilmelding til møderne i 2019 er nu åben.

  Læs mere
 • Nyhed

  KLE Abonnementsbrev februar 2019 udgave

  De væsentligste ændringer i februar udgaven.

  Læs mere
 • Nyhed

  Skærmbesøg kan give kommunerne økonomisk råderum

  Halvdelen af kommunerne er i gang med at implementere skærmbesøg i den kommunale praksis. En ny rapport fra PA Consulting tyder på, at yderligere implementering af skærmbesøg kan frigive knap 300 millioner kroner over fem år.

  Læs mere
 • Nyhed

  Rapport om sammenhængende borgerforløb for udsatte børn og unge

  Projektet "Sammenhængende Borgerforløb" viser, at man kan tage et komplekst område som udsatte børn og unge, identificere behovene for datadeling og muliggøre datadelingen i praksis ved at tage udgangspunkt i rammearkitekturen. På den måde tilgodeser man et fælles behov blandt børn, forældre og fagpersoner for bedre at kunne dele information, og hermed skabe it-understøttet sammenhængende indsats på tværs af alle involverede personer og instanser.

  Læs mere
 • Nyhed

  To dages workshop om at løfte jeres it-projekter

  En kommune er en dynamisk organisation, hvor projektteams sammensættes på stadigt nye måder. Det stiller krav til fælles, ny viden, så projekterne understøttes bedst muligt. Ønsker I at skabe fælles forståelse om it-arkitektur blandt kommunens digitaliseringskonsulenter og specialister? Vil I samtidig arbejde målrettet med arkitekturen i et aktuelt it-projekt? Så er KL’s arkitekturløft noget for jer.

  Læs mere
 • Nyhed

  Masterclass for kommunale it-teknikere – om Støttesystemerne og rammearkitektur

  Hvad skal der til for, at din kommune kan få den optimale værdi af Støttesystemerne: Adgangsstyring og Organisation? Kan du lide at udfordre dig selv fagligt? Hvordan kan andre it-teknikere give dig inspiration, tips og tricks til gode løsninger i dit daglige arbejde med Støttesystemerne og rammearkitektur?

  Læs mere
 • Nyhed

  Datadrevet ledelse: I krydsfeltet mellem politiske mål og tekniske muligheder

  Data er blevet et ledelsesmæssigt anliggende og kommunale ledere skal i højere grad træffe beslutninger på baggrund af data. Det stiller nye krav, og derfor udbyder KL kurset "God ledelse med data".

  Læs mere
 • Nyhed

  KL søger ny direktør

  Digitalisering, børn og folkeskole samt uddannelsespolitik bliver ansvarsområderne for den nye direktør, som KL nu søger.

  Læs mere
 • Nyhed

  Målbillede for it-infrastruktur på sundhedsområdet og bedre sammenhænge for udsatte børn drøftes i Kommunernes It-Arkitekturråd

  Når Kommunernes It-Arkitekturråd mødes den 26 februar præsenteres de bl.a. for KL's nye strategi for digitaliseringsarbejdet og et nyt, langsigtet målbillede for it-infrastrukturen på sundhedsområdet. Resultaterne fra projektet ' Sammenhængende borgerforløb for udsatte børn og unge' bliver ligeledes drøftet, og rådet får også præsenteret en analyse, der belyser mulighederne for at skabe bedre overgang fra grundskole til ungdomsuddannelse. Blandt de øvrige emner vender FLIS-projektet tilbage for at få input til systemets standardisering af data. Se hele dagsordenen nederst på siden og få det fulde overblik.

  Læs mere
 • Nyhed

  Invitation til Startup-området på Digitaliseringsmessen 2019

  På Digitaliseringsmessen'19 åbner KL igen dørene for startup-virksomheder, som kan udfordre det kommunale marked for digitale løsninger. Tilmeldingen for startup-virksomheder er nu åben.

  Læs mere