Servicedesign

Kom i gang med servicedesign

Denne fælleskommunale værktøjskasse er udviklet af KL i samarbejde med en række kommuner og er til dig, der skal i gang med at arbejde med servicedesign.

Kom i gang med servicedesign

 På denne side kan du finde materiale, der kan hjælpe jer i gang med at arbejde med servicedesign.

Det fælleskommunale servicedesignværktøj

 KL har sammen med en række kommuner udviklet Den fælleskommunale værktøjskasse for servicedesign, som er et sæt konkrete metoder, I kan bruge, når I arbejder med nye løsninger eller optimering af driften. Værktøjskasse er en ud af en række af aktiviteter, der skal hjælpe og understøtte kommunerne i at arbejde med servicedesign. Se filmen og læse om værktøjet her.

Sammenhængende servicerejser – sådan!

Denne opstartsguide er til de kommuner, som ønsker at komme i gang med at bruge servicedesign til at skabe sammenhængende og helhedsorienterede services. KL har indsamlet erfaringer og gode råd fra mange af de kommuner, der er godt i gang. Guiden indeholder cases fra flere kommuner, gode råd omkring kompetencer og organisering samt en praktisk workshopguide til at gennemføre et forløb med udgangspunkt i servicedesignværktøjet.

  • PDF

    Sammenhængende servicerejser - sådan.pdf

 I gang med servicedesign – Powerpoint-præsentation

Nedenfor ligger en præsentation om servicedesign, som kan downloades, tilpasses og bruges til udbredelse i din egen kommune. Præsentationen supplerer værktøjet og opstartsguiden.