Kurser, netværk, temadage og konferencer Netværk

Netværk om NSIS

Hvis du arbejder med implementere National Standard for Identiteters Sikringsniveau i din kommune, så giver KL’s NSIS-netværk dig mulighed for at møde kolleger fra andre kommuner og få sparring og inspiration i et fortroligt rum.

Om netværket

Hvis du arbejder med implementere National Standard for Identiteters Sikringsniveau i din kommune, så giver KL’s NSIS-netværk dig mulighed for at møde kolleger fra andre kommuner og få sparring og inspiration i et fortroligt rum.

Deltager du i netværksmøderne får du ny og praktisk viden om NSIS og inspiration til den praktiske implementering af standarden. Netværket er som udgangspunkt virtuelt, dog med mulighed for et eller flere fysiske møder i slutningen af året.

Den virtuelle platform er Microsoft Teams, som også vil rumme et filbibliotek med oplæg fra møderne, arbejdsdokumenter og øvrige relevante dokumenter. Her kan netværkets medlemmer desuden fortsætte diskussionen mellem møderne i dialog med KL.

Tid og sted

NSIS-netværket mødes på Teams på 3 formiddage i løbet af 2022:

10. juni kl. 9-12 / 12. september kl. 9-12 / 13. december 2022 kl. 9-12.

Pris

Prisen for en plads på netværket er kr. 3.375,- ekskl. moms pr. deltager.

Tilmelding 

Du kan tilmelde dig NSIS-netværket her eller via arrangementsboksen herunder:

Arrangement

Møder og netværk NSIS-netværk 2022

Hvis du arbejder med implementere National Standard for Identiteters Sikringsniveau i din kommune, så KL’s NSIS-netværk måske noget for dig.

×

Log ind