Kurser, netværk, temadage og konferencer Netværk

Kontrolforum

Kontrolforum har til formål at formidle ny viden og skabe rum for sparring og erfaringsudveksling mellem kommunerne. Netværket blev etableret i 2016, og har siden haft meget stor opbakning fra kommunerne. Netværket fortsætter i 2020.

Om Kontrolforum

Kontrolforum udgør en faglig ramme, der har til formål at formidle ny viden, skabe rum for sparring og erfaringsudveksling mellem kommunerne samt at sætte aktuelle faglige udfordringer og løsninger på dagsordenen.

På netværksmøderne stilles der skarpt på nationale og kommunale tiltag, hvor vi sammen vil komme tæt på de nyeste udviklingsspor i forhold til bl.a. lovgivningen, viden og tiltag på kontrolområdet. Samtidig vil der være mulighed for at drøfte udfordringer, metoder og løsninger samt hente inspiration fra kolleger fra andre kommuner.

Kontrolforum er målrettet ledere og medarbejdere, der arbejder med sociale ydelser - og dermed også med kontrol - eller har kontrolområdet som det primære arbejdsområde. Det er også relevant for ledere og medarbejdere fra Folkeregisteret.

Læs mere om netværket her.

Netværk

Netværk Kontrolforum 2020

Læs mere om netværket og tilmeld dig her

Netværksmøder i Kontrolforum 2020

I 2020 afholdes netværksmøderne:

 • 21. april København
  Park inn
  Engvej 171
  2300 København S
 • 23. april i Middelfart
  Kursuscenter Brogaarden
  Abelonelundvej 40, Strib
  5500 Middelfart 
 • 2. november i København
  Park inn
  Engvej 171
  2300 København S
 • 10. november i Middelfart
  Kursuscenter Brogaarden
  Abelonelundvej 40, Strib
  5500 Middelfart