Kurser, netværk, temadage og konferencer Netværk

KL's virtuelle netværk om dataanalyse og Business Intelligence 2021

Arbejder du med at udvikle og vedligeholde dataunderstøttet ledelse og styring på tværs af kommunale serviceområder? Savner du at sparre med andre i samme funktion? Så bliv en del af KL’s virtuelle netværk om Dataanalyse og Business Intelligence (BI).

Om det virtuelle netværk

KL’s virtuelle netværk om analyse og forretningsudvikling med data har til formål at understøtte kommunernes kontinuerlige arbejde med at få de data, man har til rådighed, til at skabe værdi i organisationen fx ved at understøtte ledelse og
styring.

Netværkene tilrettelægges så de både er målrettet nye deltagere og deltagere på datanetværket 2019/2020.

I netværket får du den nyeste viden om arbejdet med data, konkret inspiration fra andre kommuner og eksperter samt nye værktøjer til dels at gentænke eksisterende datarapporter og dasboards, og dels at finde nye veje. Derudover giver netværket plads til et fortroligt rum, hvor du kan møde kolleger fra andre kommuner og få sparring og inspiration til arbejdet med data.

Afholdelsesform & tid

KL’s virtuelle netværk om dataanalyse og business intelligence foregår i Microsoft Teams og kommer til at bestå af fire netværksmøder à 2 timer om formiddagen og 2 timer om eftermiddagen på følgende datoer:

28. januar 2021, 3. marts 2021, 13. april 2021 og 11. maj 2021.

NB! 28 januar er afviklet, men du kan stadig nå de næste 3 webinarer og netværksmøder! (til reduceret pris)

Pris: Kr 3.730,-  (før Kr. 4.975,-)

Forud for hvert netværksmøde afholdes et webinar på ca. 1 time. Webinaret optages og kan tilgås efterfølgende, for de der ikke har mulighed for at deltage live.

Spørgsmål?

Spørgsmål om tilmelding til netværket kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk / tlf.: 33 70 34 97. Spørgsmål til det indholdsmæssige kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk / tlf: 21 40 40 82 eller chefkonsulent Peter Riis på pri@kl.dk / tlf: 51 90 23 83.

Tilmelding

Læs mere om det virtuelle netværk her eller tilmeld dig via linket herunder:

Arrangement

Møder og netværk KL's virtuelle netværk om Dataanalyse og Business Intelligence 2021

Netværket skaber et fortroligt rum, hvor du kan møde kolleger fra andre kommuner og få sparring og inspiration til arbejdet med data.