Kurser, netværk, temadage og konferencer Netværk

KL's netværk om dataanalyse og Business Intelligence 2021

Arbejder du med at udvikle og vedligeholde dataunderstøttet ledelse og styring på tværs af kommunale serviceområder? Savner du at sparre med andre i samme funktion? Så bliv en del af KL’s netværk om Dataanalyse og Business Intelligence (BI).

Om netværket

KL’s netværk om dataanalyse og Business intelligence har til formål at understøtte kommunernes kontinuerlige arbejde med at få de data, man har til rådighed, til at skabe værdi i organisationen fx ved at understøtte ledelse og styring.

Netværket tilrettelægges så det både er målrettet nye deltagere og deltagere på datanetværket 2020/2021.

I netværket får du den nyeste viden om arbejdet med data, konkret inspiration fra andre kommuner og eksperter samt nye værktøjer til dels at gentænke eksisterende datarapporter og dasboards, og dels at finde nye veje. Derudover giver netværket plads til et fortroligt rum, hvor du kan møde kolleger fra andre kommuner og få sparring og inspiration til arbejdet med data.

Afholdelsesform, tid & sted

Netværket afholdes i Kolding og København. Netværket indeholder tre fysiske møder fra 09.00-16.00 til en fælles åben konference om dataanalyse og Business Intelligence.

Kolding
Dato: 13. december 2021
Sted: Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding 

København
Datoer: 23. november 2021, 18. januar 2022
Sted: KL huset, Weidekampsgade 10, Kbh. S

Fælles konference
Konference om dataanalyse og Business Intelligence
Dato: 8. marts 2022
Sted: Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding 

Spørgsmål?

Spørgsmål om tilmelding til netværket kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk / tlf.: 33 70 34 97. Spørgsmål til det indholdsmæssige kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk / tlf.: 21 40 40 82 eller chefkonsulent Peter Riis på pri@kl.dk / tlf.: 51 90 23 83.

Tilmelding

Pris for deltagelse: kr. 7.975,- ekskl. moms. Prisen dækker deltagelse og forplejning i tre netværksmøder samt en fælles konference om dataanalyse og Business Intelligence. 

Læs mere om det virtuelle netværk her eller tilmeld dig via linket herunder:

Arrangement

KL's netværk om dataanalyse og Business Intelligence