Kurser og uddannelse

Masterclass om ledelse af digitalisering

Digitalisering er kommet for at blive. Der tales om, at næsten alle kommunale opgaver er under forandring som følge af, at den teknologiske udvikling går hurtigere og hurtigere, og at det stiller helt nye krav til kompetencer, organisering og mødet med borgeren. Men hvad betyder det egentlig for ledelsesopgaven?

Digitalisering og digital trans­formation handler om at se og bruge nye muligheder, hvad enten det handler om at blive en mere digital arbejdsplads, tilbyde nye digitale services eller skabe større borger-og brugertilfredshed med digitale midler.

Masterclass om ledelse af digitalisering foregår som 2 x 2 dage med en måned imellem, hvor du hjemme i egen organisation skal arbejde med at identificere 3 nye digitale transformationer.

Hør professor Jan Pries-Heje,  i videoen herunder, fortælle om udvalgte temaer fra sin masterclass: Digitalt lederskab, organisatorisk forankring og brug af data. Vigtig viden og relevante redskaber, når du skal lede din kommunes digitale transformation. 

Læs mere om Masterclass om ledelse af digitalisering og tilmeld dig her:

Arrangement

Masterclass om ledelse af digitalisering 2020

KL’s masterclass om ledelse af digitalisering er til dig, der har mærket behovet for mere viden om de digitale trends og den digitale transformation.