Kurser, netværk, temadage og konferencer Kurser og uddannelse

Lær teaming - Teamledelse i komplekse organisationer

Har du på fornemmelsen, at dit team kan skabe endnu bedre resultater? Skal I hurtigt kunne omstille jer til samarbejde med andre kolleger? På dette kursus lærer du en ny slags teamledelse, hvor der er fokus på teamkulturen med opgaven som pejlemærke.

Teaming er en nødvendig kompetence, for det handler om at spille hinanden gode på tværs af vores forskelle for at skabe resultater. Og da opgaverne ikke er de samme hele tiden, skal vi kunne veksle mellem forskellige samarbejdsmåder og teamkulturer. 

Kurset giver deltagerne et nyt perspektiv på teamledelse med fokus på teamkulturen og opgaven som omdrejningspunkt. Der bliver lagt vægt på at tillære sig viden om fire teamkulturer og vide hvilke opgaver og situationer de passer til. Kurset giver ydermere indsigt i hvordan man kan forme et teams kultur, og hvordan man involverer deltagerne til at få samarbejdsformen til at styrke opgaveløsningen.

Målgruppe
Kurset er relevant for ledere i komplekse organisationer. Ledere af faste teams, projektledere og andre der skal sørge for at skabe resultater på tværs af fagligheder, siloer, personligheder og arbejdsfunktioner.

Tid og sted
Fra klokken 9:00 - 16:00.
Kurset afholdes den 18. juni 2021 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Pris og tilmelding
2.375 kr. ekskl. moms.
Tilmelding er bindende og skal ske senest 1. juni 2021.

Du kan læse mere om kurset her eller tilmelde dig nedenfor:

Arrangement

Kurser Lær teaming - Teamledelse i komplekse organisationer