Kurser, netværk, temadage og konferencer Kurser og uddannelse

Kursus om Intelligent automatisering med RPA

Kurset består af to moduler. Det første modul ruster dig til at indgå som drivkraft i digitale transformationsprojekter med afsæt i data og teknologier som RPA og Machine Learning. På det andet modul lærer du at kode RPA-robotter med den mest udbredte teknologi i danske kommuner.

Nye teknologier som Robotic Process Automation og Machine Learning strømmer ind over kommunerne. I KL tror vi på, at disse teknologier kan være med til at hjælpe med nogle af de udfordringer, vi står over for i fremtiden. Men det kræver, at vi forstår og mestrer de nye digitale teknologier i praksis. For at ruste kommunerne til den digitale fremtid tilbyder vi derfor et nyt kursus i intelligent digital automatisering, hvor fokus primært er på, hvordan man arbejder med data og de nye teknologier i praksis.

Kurset er opbygget i to moduler af to dage hver

  • Modul 1: Proces- og dataunderstøttet forretning med AI
  • Modul 2: Automatisering med RPA i praksis

NB: De to moduler kan tages uafhængigt af hinanden

Video

Hør mere om kurset fra underviserne Tim Hansen, Managing Partner i Droids, og Henrik Mærkedahl, RPA Developer i Droids.  

Tid og sted

KL-Huset i København:
Modul 1: 8. - 9. marts 2023
Modul 2: 20. - 21. marts 2023

Alle dage fra 09-16.

Pris

Pris pr. modul (for 2 dage): 5.975 + moms. 

Tilmelding

Interesseret i at høre mere? Du kan få yderligere information vedrørende modul 1 og 2 på tilmeldingssiden ved at klikke her eller via linket nedenfor:

Arrangement

Kursus om intelligent automatisering med RPA 2023

Ruste dig selv på til den digitale fremtid i kommunerne. KL tilbyder et nyt kursus i intelligent digital automatisering, hvor fokus er på, hvordan man arbejder med data og nye teknologier i praksis.

×

Log ind