Kurser og uddannelse

Kursus i journalisering og sammenhæng med GDPR

Kurset giver en introduktion til de forvaltningsretlige regler og principper, som danner rammen for kommunal sagsbehandling og den administrative proces i kommunerne. Det giver samtidig et grundlæggende kendskab til KLE og enkeltsagsprincippet som hjælpemidler til journalisering og bevaring og kassation af sager. Kurset giver desuden en præsentation af principper for persondatabehandling i forbindelse med journalisering og arkivering.

Kommunalt ansatte, der arbejder med journalisering og ESDH, og som ønsker en introduktion til god forvaltningsskik og de regler, der regulerer kommunernes journalisering. Kurset henvender sig også til dem, som har behov for en genopfriskning af princip­perne i KLE, herunder bevaring og kassation. Det kan eksempelvis være sagsbehandlere, ESDH-super­brugere og ESDH-ansvarlige.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her:

Arrangement

Kurser Kursus i journalisering og GDPR

Forvaltningsretlige regler og principper, KLE og enkeltsagsprincippet, persondatabehandling er nogle af de emner, der bliver behandlet på kurset. Næste kursus - den 2. april og den 13. maj.