Kurser og uddannelse

Kommunerettede kurser om begrebsmodellering samt begrebs- og informationsmodellering

KL udbyder i samarbejde med konsulenthuset Strand & Donslund to kursusforløb om begrebsmodellering samt og begrebs- og informationsmodellering. Begge kursusforløb er målrettet den kommunale sektor.

Begrebsmodellering - i en kommunal kontekst. Varighed 1 dag.

Det er nødvendigt at have styr på begreber og data for at få de kommunale processer og it-løsninger til at hænge sammen. Begrebsmodellering fokuserer på at definere forretningsmæssige begreber som led i at strukturere forretningsmæssige data, så alle interessenter har samme forståelse af de forretningsmæssige begreber.

Efter kurset kender du til formålet med begrebsmodellering og til udbredte redskaber til modellering af begreber i form af tabeller og UML-diagrammer. Du forstår teknikkerne til at identificere og definere begreber og kan indgå direkte i arbejdet i projekterne.

Tid og sted:

24. september 2020 i KL-Huset i København

Tilmelding og pris:

Pris: 3.975 + moms.

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret.

Begrebsmodellering - i en kommunal kontekst. Varighed 3 dage.

Efter kurset kender du til formålet med begrebs- og informationsmodellering. Du forstår og har anvendt udbredte redskaber til begrebs- og informationsmodellering samt teknikker til at identificere, modellere og definere forretningsobjekter, relationer og attributter. Du kan tage redskaberne i brug, herunder tommelfingerregler og mønstre, og indgå direkte i arbejdet med begrebs- og informationsmodellering.

Tid og sted:

30. – november – 2. december 2020 i KL-Huset i København

Pris:

Pris: 11.975 + moms.

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret.

Tilmelding

Du kan læse mere om de to kursusforløb her.

Arrangement

Kurser Kommunerettede kurser om begrebsmodellering samt begrebs- og informationsmodellering.

KL udbyder i samarbejde med konsulenthuset Strand & Donslund to kursusforløb om begrebsmodellering, begrebs- og informationsmodellering.