Kurser og uddannelse

Hvordan lykkes du i dine styregrupper?

Styregruppearbejde er en vigtig ledelses­kompetence, da du medvirker til at skabe forandringer via projekter. Dårligt styregrup­pearbejde kan påvirke hele forretningen, hvis projekterne ikke lykkedes. Det er ofte meget krævende at være en del af en styre­gruppe i en kommune, hvor de primære opgaver er driftsopgaver.

Som medlem af styregruppen er din primære opgave at sikre beslutnings- og ledelseskraft i projektet. Der hviler et stort ansvar på dine skuldre, så derfor skal du også kende din rolle, så du kan stille de rigtige krav til projektlederen og hjælpe vedkommende, når det er nødvendigt.

Kurset giver dig grundlæggende forståelse for styregruppearbejdet, ansvaret og forventninger. På dagen veksles imellem gennemgang af teori og metode, dialog og øvelser, hvor de forskellige elementer sættes i spil.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her:

Arrangement

Kurser Hvordan lykkes du i dine styregrupper?

Kurset giver dig grundlæggende forståelse for styregruppearbejdet, ansvaret og forventninger samt de udfordringer og faldgruber der kan forhindre, at projekter leverer de ønskede gevinster.