Kurser, netværk, temadage og konferencer Kurser og uddannelse

Excel kurser i KL - målrettet kommunerne

KL udbyder tre kurser i Excel: grundlæggende, videregående eller avanceret. Alle tre kurser er udarbejdet i samarbejde mellem KL og kommuner – og indeholder kommunale cases.

Hvor er dit niveau?

Mange medarbejdere sidder allerede og arbejder i Excel, men det kan variere meget fra fagområde til fagområde og fra medarbejder til medarbejder, hvor stærke kompetencerne er. I den forbindelse udbyder KL tre kurser i Excel, som alle er udarbejdet i samarbejde mellem KL og kommuner, for at sikre relevans i forhold til det kommunale arbejde.

Excel Grundlæggende

Kurset henvender sig til dig, som enten skal i gang med Excel og ønsker den bedste start med programmet, således at du bliver selvhjulpen efter kurset, eller dig som allerede bruger Excel, men ønsker en bedre forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de daglige værktøjer i programmet.

Excel Grundlæggende, 2-dages kursus med forplejning og kursusmaterialer - 4.475,- ekskl. moms.

  • 9. + 10. januar 2023 i KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Excel videregående 

Kurset henvender sig til personer, der allerede anvender Excel, og som ønsker en endnu bedre forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de udvidede værktøjer i Excel. På Excel Videregående lærer du bl.a. om rens og klargøring af rådata, håndtering af store datamængder og opbygning af visuelle og brugervenlige rapporter.

Excel Videregående, 3-dages kursus med forplejning og kursusmaterialer - 6.745,- ekskl. moms.

  • 23. + 24. + 25. januar 2023 i KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Excel Avanceret

Kurset henvender sig til personer, der allerede har god erfaring med som ønsker at komme et ”spadestik” dybere i Excel. På Excel Avanceret lærer du bl.a. om avanceret formatering, logiske- og indlejret funktioner og makroer.

Excel Avanceret 2-dages kursus med forplejning og kursusmaterialer - 4.475,- ekskl. moms.

  • 30. + 31. januar 2023 i KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Kursusform

Excel kurserne veksler mellem gennemgang, eksempler og praktiske øvelser. Du skal medbringe dine egen PC med Excel installeret, da cirka halvdelen af kurset er hands-on. Du har mulighed for at stille masser af spørgsmål – også til dine egne regneark. Du får et overskueligt og letlæseligt kursusmateriale på dansk. Kursusmaterialet kan bruges som et opslagsværk efter kurset. Der er plads til max. 14 deltagere på hvert hold.

Tilmelding og kontakt

Læs mere om de respektive kurser eller tilmeld dig via nedenstående arrangementboks:

Arrangement

Excel kurser - målrettet kommunerne 2023

×

Log ind