Kurser, netværk, temadage og konferencer Kurser og uddannelse

Digitaliseringskonsulenten

Kom med til KL's internat om Digitaliseringskonsulenten og bliv skarpere på rollen og kravene som digitaliseringskonsulent.

Om kurset

KL genudbyder internatet ”Digitaliseringskonsulenten”, som vi afholdte med gode evalueringer i september 2021.

Hvordan lykkes digitaliseringskonsulenten i krydspresset mellem rollen som driver af digitalisering og brobygning til fagforvaltningerne og deres opgaveløsning?

Formålet med internatet er, at vi sammen bliver skarpere på rollen som digitaliseringskonsulent. Hvad er kravene i dag og hvordan håndteres de bedst muligt i en organisation med mange interesser og hensyn? Hvordan er rollen i forandring? Hvad er der i vores værktøjskasse som digitaliseringskonsulenter, og hvordan holder man sig opdateret på, hvad der sker i den rivende udvikling?

Vi sætter spot på fire temaer:

  • Forventninger til digitaliseringskonsulenten – krav, styrker og udfordringer
  • Ledelse af digitaliseringsprojekter
  • Kommunikation og gennemslagskraft i organisationen
  • Din digitale værktøjskasse

 Vi sørger for oplæg til at kickstarte diskussioner og erfaringsudveksling både under, imellem og efter de forskellige temaer. 

Til gengæld forventer vi, at du møder op og bidrager aktivt til diskussionerne med spørgsmål, eksempler fra din hverdag eller ved at turde tænke højt uden nødvendigvis at have tænkt hver en tanke til ende.

Med andre ord har vi en ambition om, at vi under dette seminar får skabt et unikt rum, hvor vi sætter os selv og hinanden lidt mere på spil end på mere traditionelle konferencer. På internatet vil vi sætte fokus på at få deltagernes konkrete erfaringer med udfordringer, barrierer og succeser frem.

Tilmelding

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret. Du kan tilmelde dig via linket her  eller via boksen herunder: 

Arrangement

Kurser Digitaliseringskonsulenten

Hvordan lykkes digitaliseringskonsulenten i krydspresset mellem rollen som driver af digitalisering og brobygning til fagforvaltningerne og deres opgaveløsning?

 

 

×

Log ind