Kurser og uddannelse

Arkitekturmodellering med ArchiMate

Kurset retter sig mod forretnings- og it-arkitekter, der har behov for at anvende ArchiMate i sit arkitekturarbejde, samt digitaliseringskonsulenter, der har behov for at forstå Archimate®-modeller og bruge dem i formidling mellem forretning og it.

Arbejdet med forretnings- og it-arkitektur involverer interessenter fra forskellige dele af kommunen og fra andre myndigheder og leverandører mv. Interessenterne har oftest forskellig baggrund og forskellige behov for information set fra hver deres synspunkt. For at imødekomme behovene udarbejder arkitekten en række arkitekturprodukter, der typisk indeholder visuelle modeller og diagrammer.

Det er let at tegne et ArchiMate®-diagram. Derimod kræver det både analytisk arbejde og godt håndværk at kunne modellere en målarkitektur eller løsningsarkitektur. På kurset arbejder vi med arkitekturprocessen og modellering som redskab til analysen og til dokumentation. Vi bruger ca 60% af tiden på modelsproget ArchiMate, herunder hands-on modellering.

Læs mere og tilmeld dig her:

Arrangement

Kurser Arkitekturmodellering med ArchiMate

Kursets primære formål er at give deltagerne en indføring i at bruge ArchiMate som modelsprog til at udarbejde arkitekturprodukter og i arkitekturarbejdet generelt.