Konferencer

Kommunernes Digitaliseringstræf 2020

Vi håber, du har mulighed for at deltage den 22. september 2020, hvor Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 som noget nyt finder sted hos Odense Congres Center, dagen før Digitaliseringsmessen.

Digitaliseringstræf 2020 er flyttet til den 22. september 2020 på OCC i Odense, dagen før Digitaliseringsmessen. Vi sørger for at tilrettelægge arrangementerne på en måde, så de indholdsmæssigt komplimenterer hinanden rigtig godt, og du får rabat, hvis du deltager i begge arrangementer.

Danmark er førende inden for offentlig digitalisering, men hvad kræver det at fastholde denne førerposition? Hvordan kan kommunerne anvende teknologi til at løse de aktuelle klimaudfordringer og udfordringer på velfærdsområderne?

Hvordan prioriterer vi? Hvilken retning skal vi gå i? Hvordan bliver vi bedre til at videndele og lære af hinandens erfaringer? Og hvordan sikrer vi den rette brobygning mellem digitalisering og fagområderne således, at vi fastholder fokus på kerneopgaven og på en måde, så det giver mening for medarbejderne og værdi for borgerne?

Kommunernes teknologiradar sætter rammen om træffet
KL har sammen med kommunerne og Deloitte Digital udviklet Kommunernes Teknologiradar - et redskab som skal identificere og give et overblik over, hvor modne og relevante forskellige nye teknologier er, set i forhold til at udvikle kerneopgaven inden for en række velfærdsområder.

Digitaliseringstræffet tager afsæt i Kommunernes Teknologiradar, og du vil blive inspireret til, hvordan din kommune kan få teknologierne i spil på den rigtige måde på fagområderne. Tilmeld dig træffet allerede nu, du skal først vælge de enkelte sessioner nogle få uger inden træffet. 

Tid og sted

Torsdag den 22. september 2020 kl. 10.00 - 16.00 på OCC, Ørbækvej 350, 5220 Odense

Pris

Prisen for at deltage på Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 er 2.475,- og prisen for at deltage på Digitaliseringsmessen er 900,-. Hvis du deltager i begge arrangementer, er den samlede pris 2.975

Tilmelding

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet og tilmeldingen er bindende. Tilmeldingsfrist 16. marts 2020.

Målgruppe

Målgruppen er chefer og ledere fra kommunens fagområder – alt fra kommunaldirektøren, fagchefen i administrationen til lederen af et dagtilbud eller folkeskolen, samt digitaliseringskonsulenter og it-projektledere.

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk / tlf.: 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk / tlf.: 33 70 32 34.

Læs mere om træffet og tilmeld dig her:

Arrangement

Digitaliseringstræf 2020

Danmark er førende inden for offentlig digitalisering, men hvad kræver det at fastholde denne førerposition? Hvordan kan teknologi være med til at løse de aktuelle udfordringer?

Som It-leverandører eller konsulenthus har I mulighed for at booke en stand på træffet.
Læs mere og book en stand her.