Konferencer

Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

Den teknologiske udvikling går stærkt og giver nye muligheder. Kommunerne skal kunne udnytte de teknologiske fremskridt og markedets udviklingskraft. Opgaven er at finde ud af, hvilke digitale løsninger og teknologier vi skal satse på. Det kræver, at vi får identificeret de teknologier, der er modne og rummer et potentiale for kommunerne og får dem bredt ud til alle kommuner. Og at vi videreudvikler rammearkitekturen, som er fundamentet for den digitale transformation og for at vi kan tage nye teknologier i anvendelse.

Der er to væsentlige årsager til, at vi skal skifte kurs: Den ene er, at ny teknolo­gi giver mulighed for at skabe bedre kvalitet og bedre brugeroplevelser. Den anden årsag er de udfordringer, som kommunerne skal håndtere bl.a. fordi demografien lægger et massivt pres på økonomi, velfærd og rekrut­tering, især på pleje- og sundhedsområdet. Dette er kernen i KL’s nye strategi. Strategien er et oplæg til dialog mellem kommunerne om indholdet i de næste strategier for det fælleskommunale samarbejde.

Også i år bliver Kommunernes Digitaliseringstræf din adgang til en mangfoldighed af tankevækkende oplæg og medrivende sessioner. Hvordan forholder vi os til, at digitaliseringen er det vilkår, vi ikke kommer uden om, når vi udvikler fremtidens velfærdssamfund?

Tid og sted

Torsdag den 6. juni 2019 kl. 10.00 - 16.30 i Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense.

Pris

2.475,- ekskl. moms.

Tilmelding

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Tilmeldingen er bindende.

Målgruppe

Målgruppen er chefer og ledere fra kommunens fagområder – alt fra kommunaldirektøren, fagchefen i administrationen til lederen af et dagtilbud eller folkeskolen, samt digitaliseringskonsulenter og it-projektledere.

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk / tlf.: 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk / tlf.: 33 70 32 34.

Læs mere om træffet og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

På Kommunernes Digitaliseringstræf 2019, den 6. juni i Odense mødes vi og deler erfaringer og viden med hinanden. Her er rig mulighed for at netværke, deltage i spændende sessioner og debattere.