Konferencer

Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

Alle kommuner er i fuld gang med at transformere kerneopgaverne til fremtidens velfærd. Vi åbner op for de digitale muligheder og løser vores opgaver digitalt, dér hvor det giver mening og værdi. Digitaliseringen viser hele tiden nye muligheder, som vi skal forholde os til, hvad enten vi er ledere eller fagspecialister.

På Kommunernes Digitaliseringstræf 2019, den 6. juni i Odense mødes vi og deler generøst erfaringer og viden med hinanden. Vi sætter ord på, hvad digitaliseringen kan give os, og vi finder sammen vej til at udnytte de mange digitale muligheder.

Også i år bliver Kommunernes Digitaliseringstræf din adgang til en mangfoldighed af tankevækkende oplæg og medrivende sessioner. Hvordan forholder vi os til, at digitaliseringen er det vilkår, vi ikke kommer uden om, når vi udvikler fremtidens velfærdssamfund?

Tid og sted

Torsdag den 6. juni 2019 kl. 10.00 - 16.30 i Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense.

Pris

2.475,- ekskl. moms.

Tilmelding

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet og senest fredag den 3. maj 2019. Tilmeldingen er bindende.

Målgruppe

Målgruppen er chefer og ledere fra kommunens fagområder – alt fra kommunaldirektøren, fagchefen i administrationen til lederen af et dagtilbud eller folkeskolen, samt digitaliseringskonsulenter og it-projektledere.

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk / tlf.: 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk / tlf.: 33 70 32 34.

Læs mere om træffet og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

På Kommunernes Digitaliseringstræf 2019, den 6. juni i Odense mødes vi og deler erfaringer og viden med hinanden. Her er rig mulighed for at netværke, deltage i spændende sessioner og debattere.