Kurser, netværk, temadage og konferencer Konferencer

KL og Komponents datakonference '22

Vi tager kikkerten frem, og ser på fremtidsperspektiverne for dataanalyse i kommunerne. Hvordan kan kommunerne fremadrettet bruge data og konkrete analyser på de forskellige fagområder? Hvem har ansvaret for en mere borgerrettet brug af data? Hvordan kan kommunerne bedst bruge et stigende antal dataanalytikere til at skabe værdi i organisationen?

Konkrete kommunale cases og erfaringsbaseret viden

På konferencen "Fremtidsperspektiver og forretningsforståelse” sætter KL, sammen med Komponent, fokus på, hvordan kommunerne fremadrettet kan blive bedre til at anvende data. Dataanalyse og Business Intelligens er omdrejningspunkter for konferencen. 

Du vil på datakonferencen få indsigt og inspiration inden for de nyeste tendenser for brug af data med særlig fokus på kommunale cases.

Bliv inspireret, når vi præsenterer en række kommunale cases, der viser perspektiverne i arbejdet med dataanalyse den 9. juni 2022.

Målgruppe

Konferencen henvender sig til LIS-medarbejdere/BI-medarbejdere/ dataanalysemedarbejdere samt andre der arbejder med dataanalyse og Business Intelligence

Program 

Programmet veksler mellem oplæg og præsentation af kommunale cases. På konferencen vil du blandt andet kunne opleve og møde: 

Claus Ørum Mogensen, Administrationspolitisk chef i KL, som vil fortælle om kommunerens første fællesstrategi. 

Lise Kok Petersen, Data og statistikkonsulent hos Roskilde Bibliotekerne. Lise vil i sit oplæg blandt andet berøre, hvordan man kommer i gang med data visualisering og hvordan man kan blive bedre. 

Nina Nowack-Rosenquist, chefkonsulent I Vejle Kommune og bestyrelsesmedlem i Open Data DK og Birgitte Kjærgaard, medstifter og sekretariatsleder i Open Data DK. Gennem oplægget vil Nina og Birgitte gøre dig klogere på, hvilke muligheder Open Data giver dig og hvordan de kan skabe grundlag for datadrevet vækst og innovation. 

Se det fulde program her

Tid og sted

Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding 

Konferencen starter 09.00 og slutter 16.00

Pris og spørgsmål

2.175, - Eventuelle spørgsmål kan rettes til arrangementsinfo@kl.dk

Tilmelding

Tilmelding senest d.  7. juni 2022. Tilmeldingen er bindende. Du er velkommen til at give din billet til en kollega, hvis du alligevel bliver forhindret i at deltage.

Du kan tilmelde dig gennem linket her eller via arrangementsboksen nedenunder

Arrangement

Konferencer og messer KL og Komponents' Datakonference 2022

Vi tager kikkerten frem, og ser på fremtidsperspektiverne for dataanalyse i kommunerne. Hvordan kan kommunerne fremadrettet bruge data og konkrete analyser på de forskellige fagområder?

 

×

Log ind