Konferencer

God Kommunal Sikkerhedskultur

God kommunal sikkerhedskulturer er en forudsætning for borgernes digitale tillid. Derfor inviterer KL til en ny og spændende konference om ”God Kommunal Sikkerhedskultur" d. 12. september 2019.

En forudsætning for borgernes digitale tillid

Den høje grad af succesfuld digitalisering i det offentlige Danmark er tæt forbundet med den tillid som borgerne har til at vi, hvad end det er i skoler, børnehaver eller på rådhuset, passer godt på deres data.

Hvis borgerne fortsat skal bevare denne tillid, er det vigtigt, at vi i kommunerne fortsat lever op til deres forventninger og behandler borgernes og deres børns oplysninger på ansvarlig vis.

Dette indebærer mere end blot, at lærere og pædagoger kender til den gældende lovgivning, men at vi grundlæggende har en god kultur omkring sikkerhed og databeskyttelse. At man ved, hvem man kan spørge, når man er i tvivl. At man kan henvende sig til ledelsen, når der er brug for at diskutere forholdet mellem sikkerhed, og en hverdag der skal hænge sammen. At man kan tale med en kollega om, hvad god sikkerhedskultur er.

Derfor afholder KL en ny og spændende konference om ”God Kommunal Sikkerhedskultur”, hvor netop inspiration til nødvendige indsatser og konkrete værktøjer er fokus på dagen. Til konferencen kan du blandt andre møde Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og kommunaldirektør i Gladsaxe Bo Rasmussen. Læs hele programmet her:

  • PDF

    God Kommunal Sikkerhedskultur

Praktisk information

  • Målgruppe: afdelingsledere, teamledere, institutionsledere, skoleledere, sagsbehandlere og andre medarbejdere med borgernær kontakt.
  • Tid og sted: Torsdag den 12. september 2019 i Torvehallerne, Vejle.
  • Pris: 1.495,- ekskl. moms.
Arrangement

Konferencer og messer God kommunal sikkerhedskultur

En konference om sikkerhedskultur i kommunerne, som forudsætning for borgernes tillid til det digitale Danmark.