Kurser, netværk, temadage og konferencer Konferencer

Digitaliseringstræffet 2022

Vær med når KL igen samler kommunerne til debat og samtaler om, hvordan vi sammen løser samfundets store udfordringer ved hjælp af ny teknologi og digitale løsninger.

Hvad kan du forvente 

Hvordan gentænker vi velfærden og finder nye måder at arbejde på, hvor digitalisering og ny teknologi er med til at spare ressourcer? Hvordan bidrager digitalisering til, at vi har tilstrækkeligt medarbejdskraft til at løse alle opgaverne i den kommunale hverdag?

Hvordan hjælper teknologi og data os i arbejdet med klima, hvor kommunerne både er optaget af klimasikring i forhold til vand - men også arbejder ind i en grøn omstilling, hvor fokus er på at nedbringe CO2-udledningen og gentænke kommunens drift?

Kommunernes Digitaliseringstræf 2022 vil bl.a. indeholde seks programspor, der tilsammen udgør kommunernes digitaliseringsprogram. Man kan som deltager gå i dybden, lade sig inspirere og ikke mindst give input til de kommende års vigtige digitaliseringsarbejde.

På Kommunernes Digitaliseringstræf 2022 kan du blandt mange andre møde:

Christian Harsløf – Direktør, KL

Stig Lundbech – Direktør, Københavns Kommune

Morten Hyldegaard – Partner, BETA

Thomas Lund-Sørensen - Partner and Head of Cyber Advisory, Macro Advisory Partners

Charlotte Mandøe - Konst. Centerchef for Politik og Organisation, Fredensborg Kommune

Jakob Bigum Lundberg - Landsformand, FSD

Samt en paneldebat med repræsentanter fra en række kommunale chefforeninger.

Programmet udvikles løbende. Læs det til enhver tid opdaterede program til Kommunernes Digitaliseringstræf 2022 her eller tilmeld dig via boksen nedenfor:

Konference

Konference Digitaliseringstræf 2022

Vær med når KL igen samler kommunerne til debat og samtaler om, hvordan vi sammen løser samfundets store udfordringer ved hjælp af ny teknologi og digitale løsninger.

×

Log ind