Konferencer

Borgerservicekonferencen 2020

Se programmet og tilmeld dig til dette års Borgerservicekonference, der afholdes d. 26. oktober på Hotel Nyborg Strand.

Borgerserviceopgaven har skiftet karakter. Fra at være den åbne dør ind til kommunen og den offentlige sektor, skæres der i stigende omfang på åbningstiden. Borgerne bruger selvbetjeningsløsninger og bestiller tid. Det offentlige sender digital post, og vores NemID er på det nærmeste blevet vores nøgle til det meste af vores tilværelse.

Men hvordan bliver vores data behandlet? Kan vi bevare tilliden til, at vores oplysninger bliver behandlet korrekt? Og hvorfor er det, at de arbejdsgange, som digitaliseringen har overflødiggjort, er blevet erstattet af nye? Og hvad med de 9% af borgerne, som på ingen måde er digitale? Hvem skal være der for dem?

De lukkede døre stiller krav til, at borgerne kan navigere på tværs af det offentlige – en problemstilling som især blev debatteret, da vi tog de første spadestik til Udbetaling Danmark. 10 år er gået, og Sekretariatschef, Rasmus Edelberg, har været med på hele rejsen. Rasmus giver sit bud på, hvad fremtiden bringer.

Som sædvanlig er der gode folk fra nær og fjern, som I kan møde på de 6 sessioner. Her er der mulighed for at komme helt tæt på den kommunale hverdag.

Årets program 

Konferencen byder på oplæg om tillid, etik og data i den offentlige forvaltning, digital forvaltning, Udbetaling Danmark – status 10 år efter og pseudoarbejde.

Sessioner på konferencen:

I løbet af dagen faciliterer COK sammen med KL og fire forskellige kommuner seks sessioner af to omgange for deltagerne. Se emnerne for sessionerne nedenfor eller læs en detaljeret beskrivelse i programmet her.

Session 1: Debat-session: Dilemmaer og udfordringer i borgerservice.

Session 2: Få gladere borgere og færre klager med Bedre Borgerdialog.

Session 3: Mere enkle hjemmesider – hvorfor er det så svært?

Session 4: Digitalisering af kørekort området.

Session 5: Status på samarbejdet med SKAT om inddrivelse af kommunernes restancer.

Session 6: 4-dages arbejdsuge i Odsherred Kommune – de første erfaringer.

Se det fulde program her

Tid og sted

Borgerservicekonferencen afholdes torsdag d. 26. oktober 2020 fra kl. 9.00-16.00

Konferencen afholdes på:

Nyborg Strand Østersøvej 2 5800 Nyborg

Pris

2.500 kr. ekskl. moms pr. deltager. Ved mere end tre deltagere fra samme kommune gives der 500 kr. i rabat pr. ekstra deltager.

Tilmelding

Konference

Konference Borgerservicekonferencen 2020

Tilmeld dig Borgerservicekonferencen via COKs hjemmeside