Kurser, netværk, temadage og konferencer

Konferencer

KL's center for Digitalisering og Teknologi afholder hvert år en række konferencer.

Kommende konferencer

Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

Der er to væsentlige årsager til, at vi skal skifte kurs: Den ene er, at ny teknolo­gi giver mulighed for at skabe bedre kvalitet og bedre brugeroplevelser. Den anden årsag er de udfordringer, som kommunerne skal håndtere bl.a. fordi demografien lægger et massivt pres på økonomi, velfærd og rekrut­tering, især på pleje- og sundhedsområdet. Dette er kernen i KL’s nye strategi. Strategien er et oplæg til dialog mellem kommunerne om indholdet i de næste strategier for det fælleskommunale samarbejde.

Også i år bliver Kommunernes Digitaliseringstræf din adgang til en mangfoldighed af tankevækkende oplæg og medrivende sessioner. Hvordan forholder vi os til, at digitaliseringen er det vilkår, vi ikke kommer uden om, når vi udvikler fremtidens velfærdssamfund?

Tid og sted

Torsdag den 6. juni 2019 kl. 10.00 - 16.30 i Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense.

Pris

2.475,- ekskl. moms.

Tilmelding

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet og senest fredag den 3. maj 2019. Tilmeldingen er bindende.

Målgruppe

Målgruppen er chefer og ledere fra kommunens fagområder – alt fra kommunaldirektøren, fagchefen i administrationen til lederen af et dagtilbud eller folkeskolen, samt digitaliseringskonsulenter og it-projektledere.

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk / tlf.: 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk / tlf.: 33 70 32 34.

Læs mere om træffet og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

På Kommunernes Digitaliseringstræf 2019, den 6. juni i Odense mødes vi og deler erfaringer og viden med hinanden. Her er rig mulighed for at netværke, deltage i spændende sessioner og debattere.

Den gode forhandling 2019

Vil du blive bedre til at navigere i forhandlinger? Forhandler du selv på din organisations vegne, eller støtter du andre, som forhandler? Så tag med på konferencen “Den gode forhandling 2019”. Her kan du hente ny viden og indsigt og pleje dit netværk blandt fagfæller.

Tid og sted

Mandag den 24. juni 2019 kl. 9.30 - 16.00 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Pris

1.995,- ekskl. moms

Spørgsmål

Har du spørgsmål om konferencen, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Anja Lønbo i KL på tlf. 3370 3497 eller alb@kl.dk.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer Den gode forhandling 2019

Kom tæt på den gode forhandling og lær mere om dig selv som forhandler og forhandlingsrådgiver.

Borgerservice 2019

Konferencens indhold

På denne konference får du Mogensens & Kristiansens bud på, hvordan den storpolitiske scene er i forhold til samarbejdet mellem Christiansborg og den kommunale sektor.

Lotte Bøgh Andersen, professor og leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, sætter spot på fremtidens offentlige ledelse efter ledelseskommissionen: Hvad kan vi selv gøre og hvordan ændrer rammerne sig?

Du kan lade dig inspirere af kolleger, som har tænkt gode, kommunale tanker om måden at møde borgeren på. Du kan debattere udfordringer og dilemmaer i borgerservice med dine kollegaer, høre om brug af animation i kommunikationen med borgeren og hvordan '3-meter reglen' kan inspirere til god service… Og ikke mindst: Sidste ny om skat og opkrævning. Vi satser på gode nyheder!

Vi runder dagen af med Torben Wiese, foredragsholder og forfatter, der vil gøre os klogere på vaner og forandringer i Borgerservice - og på hvorfor man skal bøje fisken, mens den er frisk.

Indimellem er der rig mulighed for netværk med gode kollegaer og for at få en snak med udstillerne. 

Se det detaljerede program her

Tid og sted

Mandag den 6. maj 2019 på Hotel Nyborg Strand.

Arrangement

Arrangement Borgerservice 2019

Du kan læse mere om konferenen, se programmet og tilmelde dig på COK's hjemmeside

Digitaliseringsmessen

Digitaliseringsmessen'19

Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering og tiltrækker mere end 2.000 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

Arrangement

Konferencer og messer Digitaliseringsmessen19