Kurser, netværk, temadage og konferencer

Konferencer

KL's center for Digitalisering og Teknologi afholder hvert år en række konferencer.

Kommende konferencer

God Kommunal Sikkerhedskultur

En forudsætning for borgernes digitale tillid

Den høje grad af succesfuld digitalisering i det offentlige Danmark er tæt forbundet med den tillid som borgerne har til at vi, hvad end det er i skoler, børnehaver eller på rådhuset, passer godt på deres data.

Hvis borgerne fortsat skal bevare denne tillid, er det vigtigt, at vi i kommunerne fortsat lever op til deres forventninger og behandler borgernes og deres børns oplysninger på ansvarlig vis.

Dette indebærer mere end blot, at lærere og pædagoger kender til den gældende lovgivning, men at vi grundlæggende har en god kultur omkring sikkerhed og databeskyttelse. At man ved, hvem man kan spørge, når man er i tvivl. At man kan henvende sig til ledelsen, når der er brug for at diskutere forholdet mellem sikkerhed, og en hverdag der skal hænge sammen. At man kan tale med en kollega om, hvad god sikkerhedskultur er.

Derfor afholder KL en ny og spændende konference om ”God Kommunal Sikkerhedskultur”, hvor netop inspiration til nødvendige indsatser og konkrete værktøjer er fokus på dagen. Til konferencen kan du blandt andre møde Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og kommunaldirektør i Gladsaxe Bo Rasmussen. Læs hele programmet her:

  • PDF

    God Kommunal Sikkerhedskultur

Praktisk information

  • Målgruppe: afdelingsledere, teamledere, institutionsledere, skoleledere, sagsbehandlere og andre medarbejdere med borgernær kontakt.
  • Tid og sted: Torsdag den 12. september 2019 i Torvehallerne, Vejle.
  • Pris: 1.495,- ekskl. moms.
Arrangement

Konferencer og messer God kommunal sikkerhedskultur

En konference om sikkerhedskultur i kommunerne, som forudsætning for borgernes tillid til det digitale Danmark.

Digitaliseringsmessen 2019

Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering

Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering og tiltrækker mere end 2.000 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum en stor indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning.

Tid og sted

Torsdag den 3. oktober 2019 kl. 10.00 - 16.30 i Odense Congres Center, 5000 Odense.

Pris

900,- ekskl. moms.

Tilmelding

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Tilmeldingen er bindende.

Målgruppe

Målgruppen er chefer og ledere fra kommunens fagområder – alt fra kommunaldirektøren, fagchefen i administrationen til lederen af et dagtilbud eller folkeskolen, samt digitaliseringskonsulenter, velfærdsteknologi- og it-projektledere.

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Pia Rasmussen på PCR@kl.dk / tlf.: 33 70 33 41. Øvrige spørgsmål kan rettes til projektleder Magnus Alkil på MGA@kl.dk / tlf.: 33 70 31 12.

Læs mere om Digitaliseringsmessen og tilmeld dig her:

 

Arrangement

Konferencer og messer Digitaliseringsmessen19