Økonomi og Administration Digitalisering og Teknologi

Kommunernes Digitaliseringstræf

KL byder velkommen til Kommunernes Digitaliseringstræf. Konferencen henvender sig til direktører, chefer og ledere fra alle kommunens fagområder samt medarbejdere indenfor it, digitalisering og teknologi.

Kommunernes Digitaliseringstræf 2023

Digitale svar på tidens udfordringer

Mandag den 24. april, Scandic Falkoner

Kom med på Kommunernes Digitaliseringstræf 2023, hvor der gennem inspirerende indlæg og videndeling bliver lagt op til dialog om, hvordan borgernes forventninger til fremtidens velfærd, manglen på arbejdskraft og klimaforandringer kan imødekommes ved implementering og skalering af digitale løsninger og data.

På tværs af kommunerne er der fokus på at skalere og udnytte de mange digitale og teknologiske muligheder. Teknologier er en af nøglerne til at opretholde kvaliteten af velfærden og udvikle kommunerne. Vi har udsigt til flere ældre, flere kronikere og færre borgere i den erhvervsaktive alder. I det lys er det en væsentlig prioritering at sætte fart på udbredelsen af modne teknologier.

På Kommunernes Digitaliseringstræf får du ny indsigt i, hvilke teknologier der virker, og hvordan teknologi kan bruges til at løse de vilde samfundsudfordringer, som kommunerne bliver ramt af nu og i fremtiden. Træffet sætter også fokus på, hvad de vilde samfundsudfordringer kræver i forhold til borgernes forventninger, ledelse og organisationer samt teknologi og data.

Deltag i dialogen og få inspiration med hjem om hvordan I kan bruge teknologi til at skabe bedre og mere effektive velfærdsløsninger.

Virksomheder har mulighed for at deltage i arrangementet som almindelige deltagere eller udstillere.

Tilmelding til konferencen

Vi har endnu ikke åbnet for tilmeldingen. Så snart vi er klar til dét, kommer der et link i boksen hér. Vi glæder os til at se dig

 

Bliv udstiller på træffet

Vi åbner for bookingen af stande i starten af december. Vi opdaterer med bookinglink, så snart vi er klar. I mellemtiden kan du evt. tilmelde dig vores nyhedsbrev for udstillere, hvor vi 4-6 gange årligt sender et overblik over KL's kommende konferencer, og hvornår der åbnes for booking af stande.

×

Log ind