Digitalisering og Teknologi

Flere nyheder om Digitalisering og Teknologi

1-10 af 378 resultater
 • Nyhed

  Byggeboom i rammearkitekturen - status på programmet "Sammenhæng og genbrug med rammearkitekturen"

  Programmet “Sammenhæng og genbrug i rammearkitekturen" har haft et veritabelt byggeboom det seneste år. Mange nye såkaldte byggeblokke til den fælleskommunale rammearkitektur er nu beskrevet og godkendt. Det høje aktivitetsniveau i programmet bliver fastholdt, med endnu flere produkter og vejledninger er på vej, lige som programmet byder på masser af aktivitet i arkitekturnetværket og udbyder relevante kurser og konferencer i den næste halvårsperiode.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunernes brug af Facebook

  Kommunerne skal være opmærksomme på de databeskyttelsesretlige regler, når de opretter kommunesider på Facebook. KL vurderer, at kommunerne inden for reglerne kan fortsætte med at have Facebook-sider. Kommunerne skal blot tage stilling til, om de vil indgå en databehandleraftale med Facebook.

  Læs mere
 • Nyhed

  Få styr på din ledelse af digitaliseringen

  Du skal skabe en arbejdsplads, der udnytter de nye digitale muligheder, så I løser je-res kerneopgave bedst muligt. Så kort kan det siges. Men hvordan gør I det, og hvad kræver det af dig som leder? Det har Væksthus for Ledelse undersøgt i en ny publikation, der formår at gøre begrebet ledelse af digitalisering forståeligt og operationelt.

  Læs mere
 • Nyhed

  Indrejse til Danmark - gjort nemmere med servicedesign

  Det er ikke nemt at være ny i Danmark, når man skal arbejde eller studere. Man skal i kontakt med mange forskellige myndigheder, og det er vanskeligt at overskue processen. Så da Aalborg Kommune satte sig for at gøre det nemmere for de nye borgere, var det oplagt at angribe opgaven med servicedesign.

  Læs mere
 • Nyhed

  Nyt program skal understøtte kommunernes overgang til Skatteforvaltningens nye inddrivelsessystem

  Programmet Digitaliseringsklar Opkrævning og Systemtilretning (DOS) er oprettet i et samarbejde mellem KL og KOMBIT. I DOS-programmet løftes en samlet kommunal indsats i forhold til kommunernes overgang til Skatteforvaltningens nye inddrivelsessystem, PSRM.

  Læs mere
 • Nyhed

  Dataetik på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 - hvor langt må vi gå?

  To samfundsdebattører med forskellige synspunkter på dataetik mødes i debat på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 den 6. juni i Odense, nemlig Birgitte Arent Eiriksson fra tænketanken Justitia og Lisbeth Zornig Andersen fra Huset Zornig. Få optakten her med interviewet af Birgitte. Tilmelding til Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 er åben.

  Læs mere
 • Nyhed

  Digitalisering i et toplederperspektiv

  Et vedholdende ledelsesmæssigt fokus er den røde tråd i kommunaldirektør Claus Thykjærs digitale lederskab. Bliv klogere på digitalisering i en topleders perspektiv på Kommunernes Digitaliseringstræf d. 6. juni.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL's Journaliseringsnetværk 2019 er igen åbent for deltagelse

  Arbejder du med kvaliteten af journaliseringen i din kommune, fx som ESDH-superbruger eller digitaliseringskonsulent og fik du ikke tilmeldt dig netværket i tide? Du har nu mulighed for at deltage i et netværk, der dels giver konkret viden om journalisering, KLE og sagsdannelse og dels giver inspiration fra KL og andre kommuner til håndtering af journaliseringsopgaven, til en reduceret pris på 3.975 kr. ekskl. moms, da du ikke var med til det indledende møde i marts.

  Læs mere
 • Nyhed

  Arkitekturmodellering med ArchiMate®

  KL udbyder i samarbejde med KITA og Strand & Donslund et kursus om arkitekturmodellering med ArchiMate®.

  Læs mere
 • Nyhed

  Materiale

  Læs mere