Digitalisering og Teknologi

Flere nyheder om Digitalisering og Teknologi

1-10 af 387 resultater
 • Nyhed

  Vær med i KL's Journaliseringsnetværk til reduceret pris

  Arbejder du med kvaliteten af journaliseringen i din kommune, fx som ESDH-superbruger eller digitaliseringskonsulent og fik du ikke tilmeldt dig netværket i tide? Du har nu mulighed for at deltage i et netværk, der dels giver konkret viden om journalisering, KLE og sagsdannelse og dels giver inspiration fra KL og andre kommuner til håndtering af journaliseringsopgaven, til en reduceret pris på 3.975,- kr., da du ikke var med til det indledende møde i marts.

  Læs mere
 • Nyhed

  National Cybersikkerhedsmåned på Digitaliserings­messen 2019

  Til oktober er der ekstra fokus på cyber- og informationssikkerhed i hele landet, oktober er nemlig national cybersikkerhedsmåned.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fyld op med ny inspiration på Digitaliseringsmessen’19

  Udstillere, arrangører, oplægsholdere og konferencecenter: Alle lægger sig i selen for at give jer en god oplevelse på Digitaliseringsmessen’19 den 3. oktober 2019 i Odense. Skal I med?

  Læs mere
 • Nyhed

  Begynder, øvet eller dataspecialist i Excel? Der har været stor efterspørgsel, og KL udbyder nu flere Excel-kurser med en kommunal vinkel

  Kræver dit arbejde overblik over store datamængder samt strukturering og visualisering af data? Indeholder det en række excel-opgaver eller er din kendskab til programmet begrænset? KL udbyder nu kommunalt tilrettede kurser på flere niveauer.

  Læs mere
 • Nyhed

  Persondatabeskyttelse i institutioner

  Journaliserer I personsager i institutionen? Ved du, om I er omfattet af kommunens persondatabeskyttelse og GDPR? Eller er du i tvivl om, hvordan I kommer i gang?

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunerettet kursus i brug af PowerPoint, OneNote eller Outlook

  Bliv bedre til at arbejde systematisk med digitale redskaber. Få inspiration og lær, hvordan du kan lave bedre og mere effektive præsentationer i Power¬Point, hvordan du kan skabe et bedre overblik over alle dine mails og opgaver i Outlook samt hvordan du kan holde styr på alle dine informationer og noter i OneNote.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sæt strøm til dine arbejdsgange

  KL afholder i samarbejde med professor Thomas Hildebrandt fra Datalogisk Institut på Københavns Universitet en temadag om agil digitalisering af arbejdsgange.

  Læs mere
 • Nyhed

  Udveksling af sundhedsdata og digitale identiteter er på dagsordenen på det 30. møde i Kommunernes It-Arkitekturråd

  Når Kommunernes It-Arkitekturråd mødes den 27. august, byder dagsordenen bl.a. på en ny national standard for digitale identiteters sikkerhedsniveauer, samt en fællesoffentlig snitflade til udveksling af sundhedsdata fra fagsystemer. Se hele dagsordenen nederst på siden og få det fulde overblik.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ekstra kurser om arkitekturmodellering med ArchiMate®

  De første to kurser om arkitekturmodellering med ArchiMate® er overtegnet. KL udbyder nu to ekstra kurser i samarbejde med KITA og Strand & Donslund.

  Læs mere
 • Nyhed

  Bliv klogere på webtilgængelighed til KL’s temadag

  Webtilgængelighed fylder meget i kommunerne – ikke mindst efter en ny lovgivning er trådt i kraft. På temadagen d. 10. oktober får du viden, inspiration og gode råd fra nogle af landets eksperter inden for området.

  Læs mere