Digitalisering og Teknologi Digitaliseringsstrategier

Netværk for strategi og porteføljestyring

Netværk for strategi og porteføljestyring

KLs netværk for strategi og porteføljestyring henvender sig til kommunale medarbejder, der arbejder med, og koordinerer IT og digitalisering på tværs af fagområder.

Formålet med netværksmøderne er inspiration, vidensdeling og gensidig sparring i forhold til arbejdet med digitale porteføljer i et fortroligt rum. I netværket møder du kolleger fra andre kommuner, som arbejder med strategier, porteføljestyring og digitale projekter.

KL bidrager på netværksmøderne med viden fra de fælleskommunale og fællesoffentlige samarbejder og projekter, som påvirker den enkelte kommunes portefølje. Samtidigt vil der også være eksterne oplægsholdere, som giver et indblik i, hvordan nye teknologier spiller ind i det kommunale arbejde med digitalisering.

Hvis dette lyder relevant for dig kan du tilmelde dig ved at skrive til Anne Kathrine Fjord-Marschall (AKF@kl.dk) eller Søren Frederik Bregenov-Beyer (SFB@kl.dk).

Pris for årlig deltagelse: 5500 kr. ekskl. moms pr. medlemskab. Ved køb af tre pladser i netværket er den samlede pris 12.500 kr. ekskl. moms. (bliver trukket via EAN).

Opstart og forløb 2019

Netværk for strategi og porteføljestyring starter op i 2019 og der bliver afholdt 3 møder ude i landet. Når du er tilmeldt netværket vil du modtage en outlook-invitation til alle tre møder.

Første møde: 3. april 2019, Vejle Kommune.

Andet møde: 21. august 2019, KL-huset, København.

Tredje møde: 4. december 2019, Odense Kommune.