Dialogforum Tidligere møder dialogforum

9. møde i Dialogforum: Digitaliseringen i kommunerne efter 2020

Hvordan skal kommunerne arbejde strategisk med digitalisering når de gældende digitaliseringsstrategier udløber i 2020? Og hvordan arbejder KL og KOMBIT's nye videncenter for digitalisering og teknologi? Det var nogle af spørgsmålene på det 9. møde i KL’s Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse den 4. november 2019 i KL-Huset i København.

Det strategiske sigte for digitaliseringen i kommunerne efter 2020 var i fokus, da KL den 4. november mødtes til dialog med it-leverandører og konsulenthuse.

Christian Harsløf, direktør i KL, bød velkommen, og gav en status på kommunernes arbejde med de nuværende fælleskommunale og fællesoffentlige digitaliseringsstrategier, der begge udløber ved udgangen af 2020. Man begynder nu at se resultaterne af monopolbruddet, som danner grundlag for de næste skridt i arbejdet med digitalisering og teknologi.

Simon Svarrer, CEO i Schultz og formand for Udvalget for offentlig digitalisering i IT-Branchen, gav nogle klare anbefalinger til de strategiske linjer for digitaliseringen efter 2020, hvorefter de fremmødte drøftede temaet, først ved bordene og efterfølgende i plenum. Her fremkom mange konstruktive input til det videre strategiske arbejde, hvilket KL takker for.

Temamødet bød også på en præsentation af KL og KOMBITs nye videncenter og dets arbejde med at udvikle en kommunal teknologiradar, en orientering om aktuelle og kommende tiltag i KOMBIT og ikke mindst et forskningsbaseret perspektiv på myndighedernes rolle i en digital tidsalder ved Ulrik Røhl.

Præsentationerne fra dagen kan hentes herunder. 

Præsentationer og materialer

 • PDF

  Dialogforum Efterår 2019.pdf

 • PDF

  Liste med deltagende virksomheder.pdf

 • PDF

  De strategiske linjer for digitaliseringen efter 2020 (Christian Harsløf).pdf

 • PDF

  De strategiske linjer for digitaliseringen efter 2020 - Branchens perspektiv (Simon Svarrer).pdf

 • PDF

  KLs Innovations- og teknologienhed (Caroline Hegelund).pdf

 • PDF

  Myndighedsrollen i en digital tidsalder (Ulrik B. U. Røhl).pdf

 • PDF

  Nyt fra KOMBIT (Inge Speiermann-Vognsen).pdf

×

Log ind