Dialogforum

Deltag i Dialogforum

Dialogforum er stedet, hvor I som konsulenthus eller it-leverandør til kommunerne får den seneste viden i relation til jeres kunders it-behov. Dialogforum understøtter dermed jeres forretning og sætter spotlight på digitaliseringen af Danmark.

Deltag

Vi glæder os til at byde dig velkommen som ny deltager på Dialogforum. Du beslutter dig fra møde til møde for, om du vil deltage. Det giver dig maksimal fleksibilitet i forhold til de emner, der har betydning for dig. Referaterne og materialerne fra de foregående møder vil give dig et indtryk af emner og form på Dialogforum.

Sådan deltager du i Dialogforum

  • Send os dine kontaktoplysninger (dit fulde navn, navn på virksomhed/organisation, e-mail-adresse og telefonnummer), så sætter vi dig på mail-listen og vil orientere dig, når vi åbner for tilmelding til møde i Dialogforum. 
  • Når der er åbent for tilmelding, kan du altid tilmelde dig direkte fra kl.dk. Du behøver ikke stå på vores mail-liste for at kunne tilmelde dig.
  • Betaling: Deltagergebyret dækker mødedeltagelse og morgenmad, kaffe og frokost. Vi annoncerer prisen, når vi åbner for tilmelding til næste dialogmøde.

Møder i Dialogforum

Der afholdes to årlige møder i Dialogforum. Ønsker du at blive orienteret om mødedatoer og indhold på møderne, så send os dine kontaktoplysninger (dit fulde navn, navn på virksomhed/organisation og e-mail-adresse) til dialogforum@kl.dk, så sætter vi dig på mail-listen.