Viden og netværk

Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse

I KL værdsætter vi en løbende dialog med it-leverandører og konsulenthuse om digitaliseringen af kommunerne. Derfor har vi etableret Dialogforum med to årlige dialogmøder. Her kan I som konsulenthus eller it-leverandør til kommunerne hente den nyeste inspiration til jeres forretning.

Det seneste møde i Dialogforum blev afholdt den 4. november 2019. Præsentationerne fra dagen finder du på denne side, hvor du også kan finde præsentationerne fra alle tidligere møder i Dialogforum.

Hovedtemaet den 4. november var mødedeltagernes bidrag til de strategiske linjer for tiden efter 2020, hvor de nuværende fælleskommunale og fællesoffentlige digitaliseringsstrategier udløber. Dialogen fulgte efter indlæg af bl.a. Christian Harsløf, der er KLs direktør for bl.a. det digitale område. Her fremkom mange konstruktive input til det videre strategiske arbejde, hvilket KL takker for.

Du kan læse om seneste møde her.

Hvis du vil deltage i Dialogforum, kan du læse mere her.

 • Hvad er Dialogforum?

  Dialogforum er stedet, hvor I får den seneste viden i relation til jeres kommunale kunders it-behov. I Dialogforum går vi tæt på emner som: it-strategi, kommunernes indkøb af it og konsulentydelser, fællesoffentlig og fælleskommunal, rammearkitektur. sikkerhed - og andre aktuelle og relevante emner.

  Læs mere
 • 9. møde i Dialogforum: Digitaliseringen i kommunerne efter 2020

  Hvordan skal kommunerne arbejde strategisk med digitalisering når de gældende digitaliseringsstrategier udløber i 2020? Og hvordan arbejder KL og KOMBIT's nye videncenter for digitalisering og teknologi? Det var nogle af spørgsmålene på det 9. møde i KL’s Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse den 4. november 2019 i KL-Huset i København.

  Læs mere
 • 8. møde i Dialogforum: Samspillet mellem marked og kommune

  Samspillet mellem marked og kommune var i fokus på sensommerens temamøde i KL’s strategiske Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse den 12. september. Mødet gav rum til en god og konstruktiv debat om fordelingen af roller og ansvar i it-projekter mellem kommunerne og markedet – også i forhold til adgang, anvendelse og deling af data.

  Læs mere
 • 7. møde i Dialogforum: Disruption og datadeling i kommunerne

  Hvordan kan ny teknologi og nye tilgange til opgaveløsning hjælpe kommunerne med at levere service til borgere og virksomheder på bedre og mere effektive måder? Det var et af hovedspørgsmålene på det 7. møde i KL’s Dialogforum den 17. november 2017 i KL-Huset i København.

  Læs mere
 • 6. møde i Dialogforum: Udvikling af det kommunale it-marked

  Hvordan skal det kommunale it-marked udvikle sig fremover, så det både kan favne små start-ups og store it-leverandører og konsulenthuse, og så det løbende kan følge med den tekniske udvikling, nye prioriteringer og krav? Det blev det tilbagevendende spørgsmål på det 6. møde i Dialogforum den 2. maj 2017 i KL-huset i København.

  Læs mere
 • 5. møde i Dialogforum: Strategi og indkøb i centrum

  Den 7. november 2016 afholdt KL dialogmøde i det strategiske Dialogforum for kommunale it-leverandører og konsulenthuse. Temaerne var de offentlige digitaliseringsstrategier og kommunernes indkøb af digitale ydelser.

  Læs mere
 • 4. møde i Dialogforum: Vi kommer længst, hvis vi hjælpes ad

  Den 20. april 2016 afholdt KL dialogmøde i det strategiske Dialogforum for kommunale it-leverandører og konsulenthuse. Temaet var de indsatser, som skal omsætte indsatsområderne i den fælleskommunale digitaliseringsstrategi til konkrete resultater i kommunerne.

  Læs mere
 • 3. møde i Dialogforum: Datasikkerhed og lokal anvendelse af rammearkitekturen

  Den 21. oktober 2015 afholdt KL dialogmøde i det strategiske Dialogforum for kommunale it-leverandører og -konsulenter. Temaerne var datasikkerhed i kommunerne samt lokal anvendelse af rammearkitekturens services.

  Læs mere
 • 2. møde i Dialogforum: Digitaliseringsstrategi og digitalisering af folkeskolen

  Den 22. april 2015 afholdt KL dialogmøde i det strategiske Dialogforum for kommunale it-leverandører og -konsulenter. Temaerne var den fælleskommunale digitaliseringsstrategi for 2016-2020 og folkeskolens digitale udvikling.

  Læs mere
 • 1. møde i Dialogforum: Engageret premiere

  Den 10. oktober 2014 afholdt KL det første møde i det strategiske Dialogforum for kommunale it-leverandører og konsulenthuse. Dialogforummet er etableret for at forstærke og understøtte dialogen med it-leverandører og konsulenter på det kommunale marked.

  Læs mere
 • Deltag i Dialogforum

  Dialogforum er stedet, hvor I som konsulenthus eller it-leverandør til kommunerne får den seneste viden i relation til jeres kunders it-behov. Dialogforum understøtter dermed jeres forretning og sætter spotlight på digitaliseringen af Danmark.

  Læs mere