Digitalisering og Teknologi Den fælleskommunale rammearkitektur

Viden og netværk

Den fælleskommunale rammearkitektur udvikles og implementeres i fællesskab mellem kommunerne og gøres konkret i et fleksibelt og åbent samarbejde med it-leverandørerne.

Kommunernes It-Arkitekturråd

Styringen af den fælleskommunale rammearkitektur er forankret i Kommunernes It-Arkitekturråd. Rådet er et strategisk forum, som består af syv kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet er forum for kommunernes drøftelser, prioriteringer og beslutninger angående den fælleskommunale rammearkitektur.

Høringsnetværk vedrørende it-arkitektur

Tilknyttet Kommunernes It-Arkitekturråd er et høringsnetværk vedrørende it-arkitektur. Høringsnetværket består af kommunale beslutningstagere, it-arkitekter og andre digitaliseringseksperter. Forinden en arkitekturrapport skal til behandling i Kommunernes It-Arkitekturråd, kan rådet sende rapporten til høring i høringsnetværket for ekspertvurdering. Se hvilke rapporter der er/har været i høring her.

Kommunernes It-arkitekturnetværk

Kommunernes It-arkitekturnetværk er et vigtigt forum, hvor kommunernes beslutningstagere, it-arkitekter og andre kommunale digitaliseringseksperter udveksler konkrete erfaringer og viden om den fælleskommunale rammearkitektur.  

Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse

I KL værdsætter vi en løbende dialog med it-leverandører og konsulenthuse om digitaliseringen af kommunerne. Derfor har vi etableret Dialogforum med to årlige dialogmøder. Her kan I som konsulenthus eller it-leverandør til kommunerne hente den nyeste inspiration til jeres forretning.

×

Log ind