Den fælleskommunale rammearkitektur

Flere nyheder om Rammearkitekturen

1-10 af 138 resultater
 • Nyhed

  Digitalisering med god vind i sejlene

  Ny strategisk retning for KLs arkitekturarbejde, styrkede samarbejder på sundhedsområdet og sammenhængende borgerforløb for udsatte børn og unge prægede drøftelserne på It-Arkitekturrådets seneste møde.

  Læs mere
 • Nyhed

  Tidlig ansøgning til Rammearkitekturpuljen 2020. Ansøgningsfrist den 9. september 2019.

  Søg støtte og hjælp til det lokale arbejde med den fælleskommunale rammearkitektur

  Læs mere
 • Nyhed

  Høst fordelene af Kommunernes It-arkitekturuddannelse

  Kommunernes It-arkitekturuddannelse er fem uddannelsesdage, der giver dig viden og overblik til at styre digitaliseringen i din kommune i den rigtige retning. Underviser Klaus Østergaard fortæller her i sin tredje og sidste video om it-governance og om it-arkitekturuddannelsens samlede opbygning. Du kan tilmelde dig uddannelsen nu.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunernes it-arkitekturuddannelse - tilmelding er åben nu

  Nu er der åbnet for tilmelding til Kommunernes It-arkitekturuddannelse. Fem uddannelsesdage, der giver dig viden og overblik til at styre digitaliseringen i den rigtige retning i din kommune. Underviser Klaus Østergaard fortæller her i sin anden video om forretnings-, informations- og applikations-arkitektur, der er bærende emner på uddannelsen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunernes Arbejdsgangsuddannelse - ekstra hold nu åbent for tilmeldinger

  Efterspørgslen efter viden og færdigheder i at beskrive og optimere de kommunale arbejdsgange er stor. Derfor åbner KL nu for et ekstra forårshold i Kommunernes Arbejdsgangsuddannelse. Uddannelsen løber over 5 undervisningsdage fordelt hen over april, maj og juni, og den afholdes i København. Tilmelding til efterårets hold i Kolding er også åben nu. Se videoen, hvor underviser Kaare Pedersen fortæller, hvorfor kurset er vigtigt for dig.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunernes it-arkitekturuddannelse stiller dig stærkere

  Deltag på Kommunernes It-arkitekturuddannelse. Fem uddannelsesdage, der giver dig viden og overblik til at styre digitaliseringen i den rigtige retning. Underviser Klaus Østergaard fortæller her i sin video om enterprise-arkitektur, der er et bærende emne på uddannelsen. Tilmeld dig uddannelsen nu.

  Læs mere
 • Nyhed

  Hvordan anvender du arkitekturregler i praksis?

  Som nyt værktøj til det praktiske arbejde med at anvende arkitekturprincipper og regler, har KL for hver arkitekturregel udarbejdet en uddybende tekst, der kan guide både kommunen og leverandøren ved anskaffelser og udvikling af god og sammenhængende it.

  Læs mere
 • Nyhed

  Vi ses på Kommunernes Digitaliseringstræf i Odense den 6. juni 2019

  Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 bliver også i år en markedsplads, et forum og et frirum for fakta, holdninger og perspektiver. Samspillet mellem digitalisering og velfærd bliver årets tema. Det handler om teknologierne og de måder, vi anvender dem på. Det handler om digitalt lederskab og etiske valg. Tag med på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 den 6. juni, og dan din egen mening om, hvordan vi som kommuner kan styrke velfærden med klog digitalisering. Meld dig til nu - der er netop åbnet for tilmeldinger.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunernes it-arkitekturnetværk ser frem til 2019

  I Kommunernes it-arkitekturnetværk ser vi frem til at arbejde med it-arkitektur i praksis og udveksle konkrete erfaringer. Netværket udforsker relevante emner og cases, og du har som medlem i netværket rig mulighed for at præge dagsordenen. Tilmelding til møderne i 2019 er nu åben.

  Læs mere
 • Nyhed

  Rapport om sammenhængende borgerforløb for udsatte børn og unge

  Projektet "Sammenhængende Borgerforløb" viser, at man kan tage et komplekst område som udsatte børn og unge, identificere behovene for datadeling og muliggøre datadelingen i praksis ved at tage udgangspunkt i rammearkitekturen. På den måde tilgodeser man et fælles behov blandt børn, forældre og fagpersoner for bedre at kunne dele information, og hermed skabe it-understøttet sammenhængende indsats på tværs af alle involverede personer og instanser.

  Læs mere