Databeskyttelse og informationssikkerhed

Flere nyheder om databeskyttelse

Læs seneste nyheder om KL's arbejde med databeskyttelse og informationssikkerhed

1-10 af 29 resultater
 • Nyhed

  KL's høringssvar til regler om krigsreglen

  KL har den 30. august afgivet høringssvar til en ny bekendtgørelse og vejledning om krigsreglen i databeskyttelsesloven.

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny leverance om informationssikkerhedsudvalg og årshjul

  KL's Sikkerhedsprogram har primo juli frigivet 3. leverance om, hvordan man implementerer principperne fra ISO 27001 i en kommune.

  Læs mere
 • Nyhed

  National Cybersikkerhedsmåned på Digitaliserings­messen 2019

  Til oktober er der ekstra fokus på cyber- og informationssikkerhed i hele landet, oktober er nemlig national cybersikkerhedsmåned.

  Læs mere
 • Nyhed

  God Kommunal Sikkerhedskultur

  God kommunal sikkerhedskulturer er en forudsætning for borgernes digitale tillid. Derfor inviterer KL til en ny og spændende konference om ”God Kommunal Sikkerhedskultur" d. 12. september 2019.

  Læs mere
 • Nyhed

  E-læring rettet mod ansatte i skolevæsnet

  Læs mere
 • Nyhed

  E-læring om databeskyttelse

  Uddannelse af medarbejdere er et vigtigt led i at øge niveauet for informationssikkerhed i en kommune. Én type af uddannelse er e-læring, der består i korte interaktive kurser på nettet - se nedenfor hvilke kurser, KL har bidraget til at udvikle.

  Læs mere
 • Nyhed

  Den Offentlige Databeskyttelses­rådgiveruddannelse

  Den Offentlige DPO uddannelse er en højaktuel uddannelse, der understøtter dig som databeskyttelsesrådgiver (DPO) eller aktiv deltager i implementeringen af databeskyttelsesforordningens regler i en offentlig myndighed.

  Læs mere
 • Nyhed

  E-læring om databeskyttelsesforordningen ­ målrettet ansatte i skolevæsnet

  Nye e-læringsmoduler fra KL og COK skal hjælpe ansatte i skolevæsnet med at kende og efterleve reglerne i databeskyttelsesforordningen.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL's høringssvar til Datatilsynets vilkår for videregivelse af personoplysninger behandlet med henblik på bl.a. statistik

  KL har afgivet høringssvar til udkast til generelle vilkår for videregivelse af personoplysninger omfattet af databeskyttelseslovens § 10, stk. 1 og 2.

  Læs mere
 • Nyhed

  Konsekvenser af Brexit for opbevaring af persondata

  Et eventuelt hårdt Brexit betyder, at Storbritannien, inkl. Nordirland, ikke længere kan betragtes som et sikkert land at opbevare persondata i. I denne situation skal kommunerne træffe særlige foranstaltninger.

  Læs mere