Arbejdsgange, forretningsviden og informationshåndtering

Flere nyheder om arbejdsgange, forretningsviden, KLE og blanketter

1-10 af 96 resultater
 • Nyhed

  KLE: Sådan gennemgik Nordfyn 275.000 sager før arkivering

  Et nyt ESDH-system var anledning til, at Nordfyns Kommune ryddede op i 275.000 sager. Sagerne skulle journaliseres med korrekte KLE-numre inden arkivering. Hele dette arbejde er Nordfyns Kommune nu færdig med, og projektleder Dorthe Haugaard giver sine erfaringer videre til inspiration for andre.

  Læs mere
 • Nyhed

  Bliv en del af KL’s netværk om optimering af arbejdsgange og få konkret sparring

  Kommunernes digitalisering har længe skærpet behovet for gennemtænkning af arbejdsgange, men det gør det ikke nødvendigvis nemt at implementere de gode ideer. KL tilbyder nu et netværk, hvor du får input og inspiration fra andre, der også arbejder med arbejdsgangsanalyser og procesoptimering.

  Læs mere
 • Nyhed

  KLE: Varde Kommune ryddede op i sagerne inden arkivering

  Efter et skifte til nyt ESDH-system i 2012 var antallet af sager med KLE-nummeret "00.01.00" efterhånden vokset til 100.000. Men i 2018 besluttede Varde Kommune at rydde op, inden kommunen nu i 2020 skal arkivere sagerne hos Rigsarkivet. Men hvordan? Med kommunaldirektøren i spidsen trak kommunens ledere og medarbejdere på samme hammel for at få opgaven løst.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL udbyder igen til foråret Kommunernes arbejdsgangsuddannelse

  Processer og arbejdsgange ligger til grund for det daglige arbejde i kommunen. Forandringer i kommunen, organisationsændringer, implementering af it-systemer, krav til robotter, krav til måder at arbejde på, udløser behov for analyse og redesign af arbejdsgangene.

  Læs mere
 • Nyhed

  Integration

  Senest opdateret: 16.01.20

  Læs mere
 • Nyhed

  Arbejdsgangsanalyser skaber værdi i Fredericia Kommune

  Fredericia Kommune bestilte KL's kommunerettede kursus i arbejdsgangsanalyse, og kunne bruge kursets værktøjer helt konkret og med det samme. Driftschef Anne-Mette Tofte Petersen fortæller her, hvordan arbejdsgange uden omveje er til gavn for kommunen og for jeres borgere og virksomheder.

  Læs mere
 • Nyhed

  Abonnement og vilkår

  Gældende abonnementsbetingelser for KL Emnesystematik

  Læs mere
 • Nyhed

  Det alle burde vide om gevinstrealisering

  Langt de fleste projekter drives kompetent og udarbejder fornuftige resultater, men gevinstrealisering handler ikke kun om succesfuld projektledelse. Det er en disciplin for sig, at sikre værdiskabelsen for både borgeren og kommunen i sidste ende.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sådan får du skabt resultater med arbejdsgangsanalyse

  For at analysere dine arbejdsgange korrekt og beskrive dine processer fyldestgørende kræves inddragelse og involvering fra de ægte eksperter – dem der til dagligt bærer arbejdsgangene.

  Læs mere
 • Nyhed

  Temadag om agil digitalisering af arbejdsgange

  Det er en rigtig god ide at kende og beskrive sine arbejdsgange. Men de fleste arbejdsgange der involverer vidensarbejdere og borgere vil have mange uforudsigelige elementer - og bedst kunne beskrives af dem der udfører arbejdet. Mange arbejdsgange vil også løbende have brug for ændringer, f.eks. som følge af ændringer i lovgivningen der regulerer arbejdsgangen, ændringer i samfundet eller fremkomsten af nye teknologiske muligheder.

  Læs mere