Arbejdsgange, forretningsviden og informationshåndtering

Flere nyheder om arbejdsgange, forretningsviden, KLE og blanketter

1-10 af 91 resultater
 • Nyhed

  KLE: Sådan gennemgik Nordfyn 275.000 sager før arkivering

  Et nyt ESDH-system var anledning til, at Nordfyns Kommune ryddede op i 275.000 sager. Sagerne skulle journaliseres med korrekte KLE-numre inden arkivering. Hele dette arbejde er Nordfyns Kommune nu færdig med, og projektleder Dorthe Haugaard giver sine erfaringer videre til inspiration for andre.

  Læs mere
 • Nyhed

  KLE: Varde Kommune ryddede op i sagerne inden arkivering

  Efter et skifte til nyt ESDH-system i 2012 var antallet af sager med KLE-nummeret "00.01.00" efterhånden vokset til 100.000. Men i 2018 besluttede Varde Kommune at rydde op, inden kommunen nu i 2020 skal arkivere sagerne hos Rigsarkivet. Men hvordan? Med kommunaldirektøren i spidsen trak kommunens ledere og medarbejdere på samme hammel for at få opgaven løst.

  Læs mere
 • Nyhed

  Integration*

  Senest opdateret: 26.03.20

  Læs mere
 • Nyhed

  Arbejdsgangsanalyser skaber værdi i Fredericia Kommune

  Fredericia Kommune bestilte KL's kommunerettede kursus i arbejdsgangsanalyse, og kunne bruge kursets værktøjer helt konkret og med det samme. Driftschef Anne-Mette Tofte Petersen fortæller her, hvordan arbejdsgange uden omveje er til gavn for kommunen og for jeres borgere og virksomheder.

  Læs mere
 • Nyhed

  Abonnement og vilkår

  Gældende abonnementsbetingelser for KL Emnesystematik

  Læs mere
 • Nyhed

  Det alle burde vide om gevinstrealisering

  Langt de fleste projekter drives kompetent og udarbejder fornuftige resultater, men gevinstrealisering handler ikke kun om succesfuld projektledelse. Det er en disciplin for sig, at sikre værdiskabelsen for både borgeren og kommunen i sidste ende.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sådan får du skabt resultater med arbejdsgangsanalyse

  For at analysere dine arbejdsgange korrekt og beskrive dine processer fyldestgørende kræves inddragelse og involvering fra de ægte eksperter – dem der til dagligt bærer arbejdsgangene.

  Læs mere
 • Administrativ information

  Abonnementsbrev maj 2019 udgave

  De væsentligste ændringer i maj udgaven.

  Læs mere
 • Nyhed

  KL's Journaliseringsnetværk 2019 er igen åbent for deltagelse

  Arbejder du med kvaliteten af journaliseringen i din kommune, fx som ESDH-superbruger eller digitaliseringskonsulent og fik du ikke tilmeldt dig netværket i tide? Du har nu mulighed for at deltage i et netværk, der dels giver konkret viden om journalisering, KLE og sagsdannelse og dels giver inspiration fra KL og andre kommuner til håndtering af journaliseringsopgaven, til en reduceret pris på 3.975 kr. ekskl. moms, da du ikke var med til det indledende møde i marts.

  Læs mere
 • Nyhed

  KLE og GDPR i centrum for kursus den 13. maj 2019

  Med et et-dages kursus i KLE og GDPR får jeres kommunale sagsbehandling et løft.

  Læs mere