Kurser, netværk, konferencer og temadage

Konferencer og temadage

KL's center for Digitalisering og Teknologi afholder hvert år en række konferencer og temadage.

Kommende konferencer og temadage

OffDig 2019

Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse. Kom og bliv inspireret og styrk dit netværk.

Program

Programmet byder i år på 10 sideløbende spor inddelt efter tema og format i form af oplæg, case, debat og workshop. Der er både fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner er et højt fagligt niveau i de cases, oplæg og debatter, du kan høre på konferencen.

Læs mere om konferencen her.

Konference

Konference OffDig2019

Borgerservice 2019

Konferencens indhold

På denne konference får du Mogensens & Kristiansens bud på, hvordan den storpolitiske scene er i forhold til samarbejdet mellem Christiansborg og den kommunale sektor.

Lotte Bøgh Andersen, professor og leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, sætter spot på fremtidens offentlige ledelse efter ledelseskommissionen: Hvad kan vi selv gøre og hvordan ændrer rammerne sig?

Du kan lade dig inspirere af kolleger, som har tænkt gode, kommunale tanker om måden at møde borgeren på. Du kan debattere udfordringer og dilemmaer i borgerservice med dine kollegaer, høre om brug af animation i kommunikationen med borgeren og hvordan '3-meter reglen' kan inspirere til god service… Og ikke mindst: Sidste ny om skat og opkrævning. Vi satser på gode nyheder!

Vi runder dagen af med Torben Wiese, foredragsholder og forfatter, der vil gøre os klogere på vaner og forandringer i Borgerservice - og på hvorfor man skal bøje fisken, mens den er frisk.

Indimellem er der rig mulighed for netværk med gode kollegaer og for at få en snak med udstillerne. 

Tid og sted

Mandag den 6. maj 2019 på Hotel Nyborg Strand.

Arrangement

Arrangement Borgerservice 2019

Den gode forhandling 2019

Vil du blive bedre til at navigere i forhandlinger? Forhandler du selv på din organisations vegne, eller støtter du andre, som forhandler? Så tag med på konferencen “Den gode forhandling 2019”. Her kan du hente ny viden og indsigt og pleje dit netværk blandt fagfæller.

Tid og sted

Mandag den 24. juni 2019 kl. 9.30 - 16.00 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Pris

1.995,- ekskl. moms

Spørgsmål

Har du spørgsmål om konferencen, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Anja Lønbo i KL på tlf. 3370 3497 eller alb@kl.dk.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer Den gode forhandling 2019

Kom tæt på den gode forhandling og lær mere om dig selv som forhandler og forhandlingsrådgiver.

Temadag om agil digitalisering af arbejdsgange

Der har længe, både i private virksomheder og offentlig administration, været fokus på at få beskrevet arbejdsgange og forretningsprocesser med det formål at effektivisere og kvalitetssikre, f.eks. i forhold til compliance med lovgivning og best practice. Ofte har ambitionen været, at arbejdsgangsbeskrivelser skulle indgå i kravspecifikationer for nye it-systemer der skulle sætte strøm til arbejdsgangene, som det f.eks. var tilfældet med arbejdsgangsbanken.dk og som det i øjeblikket er tilfældet med brugen af Robotic Process Automation (RPA). 

Tid og sted:

Tirsdag den 9. maj 2019 kl. 10.00 - 16.00 i KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Tirsdag den 28. maj 2019 kl. 10.00 - 16.00 på Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus.  

Målgruppe:

Kommunalt ansatte med interesse i arbejdsgange. Fx program- og projektledere, arbejdsgangskonsulenter, digitaliseringskonsulenter og udviklingskonsulenter m.fl.  

Pris:

1.975,- + moms  

Spørgsmål:

Praktiske spørgsmål om tilmelding mv. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller på telefon 3370 3497. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef i KL's Center for Digitalisering og Teknologi Jan Struwe Poulsen, jtp@kl.dk eller telefon 2140 4082.

Læs mere om temadagen og tilmeld dig her:

Arrangement

Temadage Temadag om agil digitalisering af arbejdsgange 2019

Torsdag den 9. maj 2019 kl. 10.00 - 16.00 i KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S og tirsdag den 28. maj 2019 kl. 10.00 - 16.00 på Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus.

Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

På Kommunernes Digitaliseringstræf 2019, den 6. juni i Odense mødes vi og deler generøst erfaringer og viden med hinanden. Vi sætter ord på, hvad digitaliseringen kan give os, og vi finder sammen vej til at udnytte de mange digitale muligheder.

Også i år bliver Kommunernes Digitaliseringstræf din adgang til en mangfoldighed af tankevækkende oplæg og medrivende sessioner. Hvordan forholder vi os til, at digitaliseringen er det vilkår, vi ikke kommer uden om, når vi udvikler fremtidens velfærdssamfund?

Tid og sted

Torsdag den 6. juni 2019 kl. 10.00 - 16.30 i Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense.

Pris

2.475,- ekskl. moms.

Tilmelding

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet og senest fredag den 3. maj 2019. Tilmeldingen er bindende.

Målgruppe

Målgruppen er chefer og ledere fra kommunens fagområder – alt fra kommunaldirektøren, fagchefen i administrationen til lederen af et dagtilbud eller folkeskolen, samt digitaliseringskonsulenter og it-projektledere.

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk / tlf.: 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk / tlf.: 33 70 32 34.

Læs mere om træffet og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

På Kommunernes Digitaliseringstræf 2019, den 6. juni i Odense mødes vi og deler erfaringer og viden med hinanden. Her er rig mulighed for at netværke, deltage i spændende sessioner og debattere.

Digitaliseringsmessen '19

Dato: 3. oktober 2019

Mere info følger