Gå til hovedindhold
Økonomi
Råderum
Digitalisering og teknologi

Værktøj for digital omstilling

Selvevalueringsværktøjet for digital omstilling giver ledere mulighed for at tage et tjek på implementeringskraften i forhold til at gennemføre digitaliseringstiltag og indføre ny teknologi. Formålet er at give et hurtigt overblik over, hvor der kan sættes ind, så egen forvaltning og/eller enhed samlet set kan forankre digitaliseringen og ny teknologi.

Indhold

  Hvad kan selvevalueringsværktøjet?

  Selvevalueringsværktøjet giver mulighed for at tage et tjek på implementeringskraften for digital omstilling, og som kan give en fælles referenceramme af forvaltningernes og/eller enheders tilgang til at gennemføre digitaliseringstiltag og høste gevinsterne

  Værktøjet kan benyttes af hele ledelseskæden fra direktører, chefer til ledere på velfærdsområderne, der skal implementere forskellige digitale og teknologiske løsninger. Det kan benyttes alene, som et hurtigt tjek på implementeringskraften i egen forvaltning og/eller enhed eller som dialogredskab der understøtter en fælles drøftelse i direktionen, på fælles ledermøder eller i samspil med de medarbejdere, der bliver berørt at løsningerne. Værktøjet kan også benyttes i samspil med IT/digitaliseringsafdelingen.

  " "

   

  Sidst opdateret: 31. juli 2023

  Dokumenter