24. august 2022

Årets fokus på KL's konference om Udsatte Børn og Unge: Forebyggelse af børn og unge i mistrivsel

Kom med til KL’s konference om Udsatte Børn og Unge den 12. oktober 2022 på ODEON i Odense, hvor vi i år sætter fokus på forebyggelse af børn og unge i mistrivsel.

Fokus for dette års konference

Forebyggelse af mistrivsel kan have mange facetter, hvorfor vi har inviteret både forskere og praktikere til at komme med deres syn på, hvordan vi kommer mistrivsel blandt børn og unge til livs.

Hvad forstår vi fx ved et barns trivsel, hvordan samarbejder vi om børn og unge i mistrivsel, hvorvidt det kan betale sig at investere i forebyggelse samt eksempler på, hvad der kan gøres for at forebygge mistrivsel hos udsatte børn og unge. Du vil blandt andet kunne høre et oplæg fra Janne Hedegaard, der er forskningsleder på Institut for Pædagoguddannelsen, Københavns Professionshøjskole, Anne Marie Villumsen, der er Chefanalytiker, Ph.d., VIVE og Mette Skovgaard Væver, der er Professor i klinisk børnepsykologi og tidlig indsats på Københavns Universitet. Se mere i programmet: KL's konference om udsatte børn og unge

Derudover kan du møde en masse standholdere, der ønsker at give dig deres viden, metoder og input til, hvordan de forebygger mistrivsel.

Tilmelding

Følg med på siden her: KL's konference om udsatte børn og unge, hvor du kan finde informationer om konferencen, tilmelde dig og dine kolleger samt se programmet, der løbende bliver opdateret.

Hvis du ønsker at deltage som standholder og har spørgsmål i den forbindelse, så er du velkommen til at kontakte Anja Lønbo på anjl@komponent.dk eller tlf. 87 79 63 92.

×

Log ind