02. marts 2020

Mød engagerede organisationer på socialområdet på KL’s Konference om Udsatte Børn og Unge 2020

På KL's Konference om Udsatte Børn og Unge 2020 har vi masser af ivrige og engagerede organisationer, som alle kommer for at fremvise netop deres indsatser på socialområdet. Her er indsatser både til børn, unge, og familier. Kom med til en god snak om faglighed og mulige løsninger på et omfattende område på KL’s Konference om Udsatte Børn og Unge d. 17. marts 2020 på Hotel Nyborg Strand.

Engagerede organisationer udstiller deres produkter på KL's Konference om Udsatte Børn og Unge

På KL’s Konference om Udsatte Børn og Unge 2020 bliver børn og unge i psykisk mistrivsel sat i fokus. Vi har i år haft udsolgt af stande allerede i start februar, helt uhørt tidligt set i perspektiv med tidligere års konferencer. Dette er et testamente til problemstillingens betydning og nødvendigheden af handling lige her og nu.

Med på konferencen har vi masser af ivrige og engagerede organisationer, som alle kommer for at fremvise netop deres indsatser på socialområdet. Her er indsatser både til børn, unge, og familier. Både private og offentlige organisationer fremviser deres produkter, med alt fra bosteder til udsatte unge, støtteordninger i hjemmet, social-konsulenter, familiebehandling, teknologisk innovation og meget mere.

Kom med til en god snak om faglighed og mulige løsninger på et omfattende og problematisk område på KL’s Konference om Udsatte Børn og Unge. Konferencen bliver afholdt d. 17. marts 2020 på Hotel Nyborg Strand. Kom, lyt, og deltag i debatten om udsatte børn og unge i Danmark.

Tilmed dig som deltager:

×

Log ind