22. marts 2019

Kurser for risikomanagere i patientsikkerhed og DPSD

COK udbyder to kurser med en af de førende undervisere og praktikere på området for patientsikkerhed i kommunen. Der er både kurser for helt nye risikomanagere og for erfarne, der ønsker at anvende de utilsigtede hændelser til læring og forbedring.

Ny risikomanager?

Mange kommunale risikomanagere står alene med arbejdet om rapportering og læring af utilsigtede hændelser. Det kan både være svært at finde ud af, at anvende DPSD, men også hvordan man anvender hændelserne til læring ude i kommunen.

Er du ny i arbejdet med patientsikkerhed i kommunen, og har du brug for at blive klædt på til at arbejde aktivt med og i DPSD? Så er dette kursus for dig:

https://www.cok.dk/dpsp-grundlaeggende

Erfaren men mangler redskaber til data og læring

Måske er du bekendt med DPSD og vandt til at rapportere og sagsbehandle utilsigtede hændelser. Men mangler redskaber til, hvordan du kan bruge de utilsigtede hændelser til forbedringer for patientsikkerheden ude i din kommune.

Kunne du tænke dig at blive endnu skarpere til at bruge DPSD aktivt i dit arbejde med patientsikkerhed? Så er dette kurset for dig:

https://www.cok.dk/dpsd-erfarne

Kombinér to kurser

Hvis du er ny risikomanager kan du også vælge at kombinere de to 1-dags kurser. Så du først kommer på kurset i basal DPSD og dernæst på kursus i rapportmodulet.

Underviseren på kurset vil være Dorthe Olsen, der efterhånden har undervist mange kommuner i anvendelsen af DPSD i patientsikkerhedsarbejdet.

Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig nu, hvis du vil være sikker på en plads.

Har du spørgsmål kan du kontakte Dorte Lindstrøm Vilstrup på dlv@cok.dk.