17. marts 2023

Skal du nå med til KL’s Sundhedskonference ”Nye veje til sundhed”?

Mere end 900 har allerede tilmeldt sig konferencen, der foregår den 12. april i Odense. Konferencen sætter fokus på, hvordan vi kan tænke sundhed på nye måder – og bl.a. øge brugen af teknologi, prioritere forebyggelse og tidligere indsatser samt arbejde med sammenhængende forløb på tværs af sektorer.

Bliv klogere på aktuelle nationale tiltag på sundheds- og ældreområdet

I dag bruger sygeplejersker og SOSU-assistenter i kommunerne meget af deres arbejdstid på at putte piller manuelt i dosisæsker. Men en stor del af den tid kan bruges bedre, hvis medicinen i stedet bliver dosispakket. Derfor har Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) d. 14. marts indgået en aftale. Aftalen skal få lægerne til at hjælpe med at få så mange patienter som muligt over på dosispakket medicin og på den måde aflaste kommunerne.

På konferencen vil Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune og medlem af KL’s Sundheds- og Ældreudvalg, fortælle om arbejdet med dosispakket medicin i København. Hvad er de store potentialer, og hvorfor er det svært?

Dette er blot et enkelt eksempel på et nyt tiltag, som du kan høre mere om på konferencen.

Derudover sætter en af konferencens sessioner fokus på den aftale om 72 timers behandlingsansvar, som er kendt i Hovedstaden, og som nu skal udbredes til hele landet. Og du vil blive præsenteret for et nyt udspil om fremtidens behandling til borgere med kronisk sygdom, som KL, Hjerte- og Gigtforeningen står bag.

Læs mere og tilmeld dig og dine kollegaer sundhedskonferencen her

Her kan du: 1) Læse mere om konferencen i programmet, 2) Se hvilket udstiller, der kommer, 3) Få mere praktisk information og 4) Tilmeld dig konferencen.

×

Log ind