07. juni 2023

KL’s Ældre- og Sundhedskonference: på vej mod frisættelse?

KL’s Ældre- og Sundhedskonference foregår d. 12. oktober 2023 i Kolding. Der er åbent for tilmelding både for deltagere og udstillere.

Nu er der åbent for tilmelding til KL’s Ældre- og Sundhedskonference d. 12. oktober 2023.

Tilmeld dig som deltager her:

De politiske vinde er fulde af ambitioner om frisættelse og nye rammer for kommunernes ældre- og sundhedsområde. Derfor stiller vi i år skarpt på forventningerne til frisættelsen såvel som potentialerne og faldgruberne. Hvordan skal vores fælles fremtid på ældre- og sundhedsområdet se ud? Og hvilken udvikling kræver det?

KL’s Ældre- og Sundhedskonference 2023 har fokus på styring og faglig udvikling.

Kom og hør de spændende oplæg og deltag selv i debatten om frisættelse på KL’s Ældre- og Sundhedskonference i rammerne af Comwell Kolding.

I år har vi ændret ældrekonferencens navn til KL’s Ældre- og Sundhedskonference for at understrege pointen om, at ældre og sundhed hænger uløseligt sammen i kommunerne.

Konferencen henvender sig primært til direktører, chefer, ledere, konsulenter og fagfolk fra kommunerne samt udvalgspolitikere fra kommunerne, ældre- og sundhedsordfører, medlemmer af ældrerådene, samarbejdspartnere i regionerne samt private aktører og interesseorganisationer.

 Se programmet for konferencen her:

 

  • PDF

    Program til Ældre- og sundhedskonferencen 2023.pdf

 

Vil du være udstiller? 

Book en stand som udstiller her:

 

×

Log ind