20. januar 2023

Husk at tilmelde dig KL’s Sundhedskonference: Nye veje til sundhed.

Kom med til KL’s Sundhedskonference den 12. april 2023 på ODEON i Odense, hvor vi i år sætter fokus på omstilling af det samlede sundhedsvæsen.

Vi kan ikke blive ved med at gøre alting, som vi plejer

 En omstilling af det samlede sundhedsvæsen er helt nødvendig, fordi vi går en tid i møde med flere ældre og kronisk syge, ligesom at vi oplever en stigende mistrivsel blandt unge. Manglen på personale, der skal tage sig af disse borgere, er enorm. Det kræver nødvendige prioriteringer fortsat at kunne yde behandling, pleje og omsorg af høj kvalitet i fremtiden. Hvordan får vi lavet de nødvendige prioriteringer og bringer det samlede sundhedsvæsens ressourcer bedst i spil? Og hvilken rolle spiller borgerne selv? Det er spørgsmål, som kræver debat. Derfor har vi sammensat et program, hvor en række spændende oplægsholdere bidrager med deres perspektiv på Nye veje til sundhed.

Læs mere i programmet: 

 • PDF

  Program for sundhedskonferencen 2023.pdf

Du vil blandt andet kunne høre hvad Alexandra Jønsson og John Brodersens mener med, at ”En tsunami af overdiagnosticering er ved at oversvømme vores samfund”. Og at der sker et flyt i definitionen af syg og rask, som sætter et øget pres på sundhedsvæsenet. Det gælder uanset om det er fysisk eller psykisk sygdom. Ift. sidstnævnte mener Svend Brinkmann, at vi skal passe på med at tale de unge mere syge, end de er.

Du kan desuden høre om og få inspiration fra tre ”omstillingspionerer”, som vil præsentere deres bud på, hvordan vi fortsat kan levere indsatser og pleje af høj kvalitet i en tid med mangel på arbejdskraft. Bl.a. vil Sisse Marie Welling fortælle om potentialerne i dosispakket medicin.  

Du vil også få muligheden for at gå i dybden med Nye veje til sundhed på én af vores 8 sessioner:

 • Et styrket lokalsamfund som vej til bedre sundhed og trivsel for børn og unge
 • Organisatorisk sundhedskompetence – En vej til mere lighed i sundhed?
 • Sammen om at fremme børn og unges mentale sundhed
 • Ikke mere af det samme, tak! Fremtidens behandling af kronisk sygdom.
 • Kan hjemmesygeplejen løfte mere og bedre?
 • Hvad er spørgsmålet - hvis svaret er 72 timer(s behandlingsansvar)?
 • Patientrapporterede oplysninger: Hvorfor borgerens egne oplysninger har stor værdi!
 • Træningsteknologier og skærmbesøg - So ein Ding müssen wir auch haben!

Tilmelding

Du kan læse mere samt tilmelde dig og dine kollegaer til konferencen via linket: Sundhedskonferencen 2023 (kl.dk)

Hvis du ønsker at deltage som standholder og har spørgsmål i den forbindelse, så er du velkommen til at kontakte Ida Charlotte Kastrup på idks@komponent.dk eller på tlf. +45 51965770

×

Log ind