31. oktober 2022

Webinar om oprydning i dokumentation på sundheds- og ældreområdet

KL afholder webinar om afbureaukratisering og oprydning i dokumentation i kommunerne. Det foregår tirsdag den 22. november 2022 kl. 16:30-17:30.

Afbureaukratisering og oprydning i dokumentation

Dokumentation i kommunerne og afbureaukratisering er et emne, der fylder meget i den politiske debat og særligt i valgkampen. Ønsket for at reducere i unødig dokumentation og afbureaukratisere er tilsvarende stort i kommunerne.

Derfor tilbyder KL et webinar om oprydning i dokumentation for alle de kommuner, som ønsker at tage hul på processen med størst muligt effekt.

På webinaret præsenteres fire tilgange til oprydning i dokumentation på sundheds- og ældreområdet.

Du kan bl.a. høre og stille spørgsmål til Viborg Kommune, der – som velfærdskommune – har arbejdet med at reducere dokumentationsopgaver og Sønderborg Kommune, der sammen med Dansk Selskab for Patientsikkerhed har arbejdet med kvalitet og forenkling i dokumentation.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i webinaret. Det kræver blot, at du senest tilmelder dig dagen før via dette link: Webinar om oprydning i dokumentation på sundheds- og ældreområdet (kl.dk)

Du kan få yderligere information ved at kontakte specialkonsulent Mia Francis Ferneborg, mfrf@kl.dk eller specialkonsulent Sara Backe sarb@kl.dk. For praktiske spørgsmål kontakt student Millie Caswell, mitc@kl.dk. 

×

Log ind