30. juni 2022

Tilmelding er åben til 4. live-event om patientsikkerhed

De første tre live-events om patientsikkerhed er nu blevet afholdt og der er åbnet for tilmeldingen til 4. live-event om Tilsyn, som afholdes den 13. september fra 13.30 til 15.00 På dette live-event kan du blive klogere på det sundhedsfaglige tilsyn. Der bliver taget hul på, hvad det sundhedsfaglige tilsyn er og dets sammenhæng med Fællessprog III. Endvidere er der også kommet dato og tema for 5. live-event, hvor tilmeldingen også nu er åben.

KL's Live-events: Faglige eftermiddage om patientsikkerhed for medarbejdere og ledere på sundheds-, ældre- og socialområdet

KL afholder en række webinarer om patientsikkerhed hvor Styrelsen for Patientsikkerhed er med som gæst. Hvert webinar har et hovedtema, hvor kvalificerede oplægsholdere belyser forskellige problemstillinger indenfor det pågældende emne. Endvidere, vil der også være mulighed for at stille spørgsmål.


De første tre live-events er blevet afholdt og der er nu åbnet for tilmeldingen til 4. live-event om Tilsyn, som afholdes den 13. september fra 13.30 til 15.00. 
På dette live-event kan du blive klogere på det sundhedsfaglige tilsyn. Der bliver taget hul på, hvad det sundhedsfaglige tilsyn er og dets sammenhæng med Fællessprog III
 

Endvidere er der også kommet dato og tema for 5. live-event, hvor tilmeldingen også nu er åben. 

Du kan læse mere om live-eventet og tilmelde dig på nedenstående link:

 

Tilmelding

Tilmelding Læs mere og tilmeld dig her

×

Log ind