01. november 2022

Tilmeld dig 5. live-event om patientsikkerhed: Faldforebyggelse

Se med og bliv klogere, når vi sætter fokus på faldulykker som en utilsigtet hændelse samt forebyggende indsatser til at øge patientsikkerheden. Webinaret afholdes torsdag d. 24. november kl. 14.30-16.

5. Live-event om patientsikkerhed, torsdag den 24. november fra 14.30 til 16.00

Til webinaret vil Styrelsen for Patientsikkerhed fortælle om, hvordan data om fald kan være med til at sætte fokus på risikosituationer og føre til faldforebyggende indsatser.

Aalborg og Hillerød kommune vil fortælle om deres erfaringer med at koordinere, organisere og udforme gode faldforebyggende indsatser. Hillerød kommune vil fortælle om arbejdet med tidlig opsporing og tværfagligt samarbejde ved hjælp af faldforebyggende hjemmebesøg, og give et indblik i den praksisnære virkelighed hos kommunerne. Aalborg kommune har forankret og organiseret deres faldforebyggende indsats i et tværgående team. Kommunen vil fortælle om deres metoder og tanker i at tilrettelægge faldforebyggende indsatser samt læring fra praksis herunder erfaringer med indførelsen af faldregistrering.

Tilmeld dig webinaret nedenfor

Tilmeld dig webinaret nedenfor 5. Live-event om patientsikkerhed: Faldforebyggelse

Vi vil gøre opmærksom på, at alle tilmeldte modtager et link, hvor der er mulighed for at gense webinaret efterfølgende. 

Som noget nyt tager vi også imod spørgsmål på forhånd, som vi herefter stiller oplægsholderne.

 

 

 

 

×

Log ind