01. februar 2022

Kom til KL's Sundhedskonference 2022

Tilmeld dig KL’s Sundhedskonference onsdag den 20. april og hør bl.a., hvordan du kan styrke forebyggelsesindsatserne i din kommune

KL’s sundhedskonference: Morgendagens investeringer – fremtidens sundhedsvæsen

I november 2021 blev der valgt nye kommunalbestyrelser, som de næste fire år kommer til at videreudvikle det nære sundhedsvæsen. På KL’s sundhedskonference sætter vi fokus på, hvilke investeringer – bløde som hårde – der skal til i årene frem, for at sikre den bedst mulige udvikling af vores fælles sundhedsvæsen. Og det handler også om investeringer i forebyggelsesindsatser.

Vi ved, at danske unge starter tidligt med at drikke alkohol sammenlignet med deres jævnaldrende i andre europæiske lande, flere danskere lever med kronisk sygdom og der er betydelig social ulighed i sundhed blandt børn. Det er en udfordring for vores velfærdssamfund. Især fordi vi ved, at en stor del kan forebygges.

På KL’s sundhedskonference sætter vi forebyggelse på dagsordenen på tre forskellige sessioner. En med fokus på, hvordan vi kan skabe en sundere alkoholkultur for børn og unge. På en anden sætter vi folkesundheden på dagsordenen og har fokus på, hvordan vi kan mindske den sociale ulighed i sundhed. Derudover kan I også vælge en session om forebyggelsestilbud til borgere med kronisk sygdom. Alle tre sessioner faciliteres af KL’s Center for forebyggelse i praksis.

Og som noget nyt på sundhedskonferencen kan I vælge to sessioner, så I selv sammensætter et program, der matcher jeres faglige præferencer.

I kan se programmet og tilmelde jer her: Program og tilmelding til KL's Sundhedskonference 2022

Vi glæder os til at se jer!

×

Log ind